Lørups Vinstue

Lørups Vinstue


Lørups Vinstue er et hyggeligt og velbesøgt værtshus, som ligger tæt på Odense centrum i en sidegade til Overgade. Du kan kigge forbi Lørups Vinstue de fleste af dagens lyse timer, til en kold øl eller hyggeligt samvær med venner og kollegaer. Det er det perfekte samlingssted, der er hyggeligt, god stemning, rødternede duge og så er der er plads til alle. Lørups er stedet hvor alle gode byture starter. Her har de gode priser, hurtige terninger, og alt den gode musik, man kender så godt og som alle kan synge med på.

Skal du holde fest, polterabend m.m., eller bare ud med vennerne, så er ”Ølkunsten” lige sagen. Reserver ganske gratis dit eget bord med indbygget fadølshane. Prisen starter på Kr. 80,- pr. liter. Sørg for, at få samlet alle dine tørstige og øl elskende venner, til en fest du sent vil glemme. Ring og hør nærmere om hvad de kan gøre for dig og dit selskab. Der bliver sørget for, at du får en fest der passer dig og dine omgivelser, hvor du og dine ønsker er i højsæde.

Du kan også vælge, at kigge forbi uanmeldt, med nogle få venner eller kollegaer og stadig få samme gode behandling, som til store selskaber. Lørup forstår, at starte en fest og alle gæster er altid glade – både når de kommer, men især når de skal videre. Øl er den primære ting, der bliver langet over disken. Her kan man få flere varianter, og din yndlings øl er helt sikkert, at finde i blandt de mange muligheder, der er på Lørups Vinstues menukort. Albani er i sær i højsædet, da den Odenseanske øl er en fast del af vinstuens faste bestillinger – man er vel Fynbo.

Kom forbi til en hyggelig stund med god musik, gode grin og en gennemført god stemning. Lørups Vinstue vinder gæsternes hjerter, dette gælder alle målgrupper, og de glæder sig også til, at vinde dit.    
Adresse

Claus Bergs Gade 5
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 12 67 13
E-Mail: info@lorups.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 12:00-02:00
Fredag:                  12:00-03:00
Lørdag:                  10:00-03:00
Søndag:                 16:00-23:00