Christian Firtal

Christian Firtal


Christian Firtal ligger i Vintapperstræde, i Odenses gågade. Denne placering er guld værd, da den ligger i en af de hyggeligste sidegader i Odense. Placeringen passer godt til den hyggelige stemning, man oplever på Christian Firtal. Christian Firtal har små lokaler, som er hyggeligt indrettet og giver en ægte pubstemning her midt i hjertet af Odense. Ligesom på en ægte engelsk pub, kan man ikke komme udenom deres mange forskellige varianter af øl. Pubstemning og øldrikning går ofte hånd i hånd, hvilket bestemt også er tilfældet med Christian Firtal.

Udvalget af alle former for våde varer er fornuftigt, men især hvis du er til specialøl eller whisky er Christian Firtal er et godt bekendtskab. De har tyve øl haner, der alle bruges til specialøl, så tag et kig forbi hvis du tørster efter, at smage et stort udvalg af Christian Firtals nøje udvalgte specialøl. Hvis du vil følge med i hvilke specialøl, der på øl tavlen kan det ses på deres Facebook side. Udover et stort udvalg af både øl og whisky er det også tydeligt, at medarbejdernes viden og kompetencer på området er helt i top. Udover at vide hvad de snakker om, får du også en god rådgivning samt mulighed for en smagsprøve, hvis man er i tvivl om hvilken slags øl eller whisky, man vil prøve næste gang.

Udover at have en masse forskellige former for specialøl, har de også den engelske cask ale, som det eneste sted på Fyn. Dette gør dem endnu mere unikke og et besøg værd for alle øl elskere og smagsnydere. Noget af det vigtigste for personalet på Christian Firtal, udover at give sine kunder en god betjening, er at den hyggelige stemning er i top. Dette mærkes tydeligt, da kunderne kommer første række. Så hvis du er vild med whisky, specialøl – eller bare øl i al almindelighed, eller leder efter et sted med god stemning, er Christian Firtal helt klart et godt bud. Her bliver alle disse behov opfyldt og du kan være sikker på, at tage derfra med en god oplevelse i rygsækken.
Adresse

Vintapperstræde 31
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 17 88 56
E-Mail: Firtallet@gmail.com


Åbningstider

Mandag-Onsdag: 12:00 - 24:00
Torsdag-Fredag:  12:00 - 02:00
Lørdag:                11:00 - 02:00
Søndag:               11:00 - 17:00


Website

Christian Firtal's WebsiteChristian Firtal