Sport og Fritid i

I denne sektion finder du informationer om Københavns sports -og fritidsklubber. Der kan f.eks. være tale om fodbold, basketball, fitness, kampsport, badminton, håndbold, stadions, zoologiske haver samt netcaféer i København.

Vis Sport og Fritid i Roskilde  

Tilføj et sted relevant for sport & fritid til guiden

Ønsker I at få jeres sports/fritidsklub, eller andet relevant tilføjet på denne side? I kan få den tilføjet gratis, og I kan få en topplacering til den, såfremt I yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din sport og fritid gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din sport og fritid gratis online her

  • Fodboldfabrikken

    Fodboldfabrikken

    et er slut med knoldesparkeri, regnvåde shorts og sportstasker som målstolper i Københavns parker. Danmarks første fodboldcenter, Fodboldfabrikken, er i fuld sving med top-fodboldstemning og lækre detaljer på alle baner. - Alt det kedelige i fodbold skal ud.Altså; hvor skal vi spille, hvem kan spille, har vi husket nøglen, hvem har…

  • Zoo

    Zoo

    Med over 260 forskellige arter og 3.120 forskellige individer af dyr er der ikke så lidt at kigge på i Københavns Zoo. Du kan bl.a. se rovdyr, elefanter, slanger, padder, fisk, fugle, leddyr og krokodiller. Ud over alle de spændende dyr finder du også specielle planter og træer i Zoo. Zoo i København er med dette indhold en af de bedste i Europa.Om…