Få smukke gelénegle på studiebudget

Få smukke gelénegle på studiebudget

Sponsoreret indhold:

 

Bare fordi du er studerende behøver du ikke skulle snydes for smukke negle. Læs med og lær hvordan du let kan få dine studiepenge til at række længere og samtidigt have råd til at kunne forskønne dine negle med gel.

For hører du til gruppen som dagligt bruger sociale medier, har du nok en influencer eller to du følger og bliver inspireret af. Og hvem har ikke scrollet ned over en billede af flotte negle og tænkt:” wow dem ville jeg gerne have!”?. For de er super flotte og trenden med neglekunst virker ikke lige til at gå nogen steder. Men hey, den gode nyhed er, at også du kan få dem!

Se mere hos Neglefeber.

Under årene med corona, og også i tiden efter, er skønhedsbehandlinger til hjemmebrug blevet meget lettere tilgængelige end tidligere, og mange har virkelig fået øjnene op for, hvor bekvemt og let man selv kan klare beauty-rutinerne hjemmefra.

Og er du i forvejen vild med flotte negle og gel-produkter, så kan du med lidt snilde på fingrene sagtens klare din neglekunst selv. Oveni til en langt billigere pris, end hvis du skulle træde i din yndlings influencers fodspor og få påsat gelé i en klinik.

Markedet for neglekunst har efterhånden udviklet sig i en rigtig positiv retning. Foruden at produkterne er blevet forbedret og langt nemmere at anvende, har nogle af gelérne også fået bedre evner til selv at nivellere sig, På den måde undgår du en ujævn eller skæv overflade på din nye negl og så er det altså lidt sjovere at lave gelénegle. Senest er der udviklet nye og sundere alternativer til de kendte gel mærker og er du bekymret for at lave gelénegle fordi nogen har fortalt dig om parabener og skidt i gel produkter, er der altså idag negle geleer, som er helt frie for skadelige parabener og unødig kemi.

Som ung og måske også især som studerende bruger man rigtig meget energi på at finde sin egen vej. Du er sikkert blevet bombarderet med gode råd fra velmenende familiemedlemmer og andre, som gerne vil forsøge at pege dig i en bestemt retning, hvadenten det er karrierevalg, livsstil eller fritidsinteresser eller udseendet.

Du vil måske have en ide om hvad du drømmer om, men det kan være rigtig svært, når man ikke har visdommen og alle svarene endnu og derfor er det også en oplagt tid, til at prøve lidt forskelligt af i forsøget på at finde sig selv.

Nogle vælger sabbatår, andre prøver sig frem med forskellige projekter eller skifter nærmest helt identitet og går lige pludselig all in på et bestemt look eller interesse, som punk rock eller kagebagning. Det er i de unge år og studietiden, at du har mulighed for at eksperimentere, og det kan faktisk godt være sjovt.

Måske har du taget tilløb til en ny spændende frisure eller måske er du blevet nysgerrig på, hvordan det ville være at være hende med de vilde negle. Med gele produkterne vil du sagtens kunne eksperimentere hjemmefra og hurtigt blive helt vildt god til selv at lave neglekunst og forskellige looks.

Det behøver ikke være 29 forskellige farver fra start, men har du en startpakke og nogle få farver er du allerede godt kørende og har alle forudsætninger for at nå i mål med dine yndlings looks.

Og så er det en sjov og ret kreativ process, som hurtigt har tjent sig selv hjem og fået dine studiepenge til at række længere, i forhold til at skulle betale sig fra nye gelenegle hos en uddannet tekniker. Faktisk vil du ca. efter 3 ganges brug have tjent alle pengene ind i sammenligning med prisen hos en klinik, så det altså godt svare sig med en presset økonomi.

Og hvem ved, måske kan det være en lille hjælp på vejen til at finde dit eget signatur look.

Negle, kan ligesom en frisure og vores øvrige påklædning, meget let vise, hvem vi er og hvad vi kan lide. Og netop derfor har du en oplagt mulighed for at signalere det du ønsker.

Har du været til praktik- eller jobsamtale, har du måske forinden nøje udvalgt dit tøj og tænkt over, hvordan du gerne vil opfattes. Det samme kan negle bidrage til.

De kan meget let fortælle lidt om din personlighed og hurtigt give udtryk for, om du måske er kreativ eller legesyg med fx. negle i vilde farver og dyreprint, eller om du hellere vil fremstå på en mere seriøs måde med en klassisk eller afdæmpet stil.

Det smarte er, at neglene altid kan ændres. Alt efter, hvilken type gel-produkt du har valgt at påføre, kan gelén let fjernes med acetone eller ved at file gel-produktet af.

Du kan prøve dig frem og altid ombestemme dig. Og der findes virkelig mange medlemsklubber og grupper online, hvor du kan få hjælp og inspiration til at blive klogere på, hvad der lige passer til dig.