København Zoo

København Zoo


Har du en weekend eller fridag i vente, som du ikke helt ved, hvad du skal bruge på? Så har vi et godt bud til dig her. Du kan nemlig besøge København Zoo og komme helt tæt på dyrene. Zoo i København har beliggenhed på Frederiksberg, og helt konkret finder du den zoologiske have på Roskildevej 32. En tur i zoologisk have er oplagt for dig, der er vild med alle slags dyr. I zoologisk have er der noget for de fleste. Det er et oplagt sted at tage på venindetur, date eller tur med familien.

Når du besøger København Zoo, skal du være forberedt på en dag fyldt med oplevelser. Det er nemlig ikke kun noget for de helt små i familien. Hvis du har lyst, kan du bl.a. komme så tæt på dyrene, som det nu er muligt. Den zoologiske have holder åbent hver dag året rundt - 365 dage, så der er ingen undskyldning for ikke at besøge stedet mindst én gang. Er du den type, der gerne vil have så meget ud af sit besøg som muligt, så kan vi anbefale dig at kigge lidt nærmere på deres egen hjemmeside. Her finder du alt fra priser, mulige spisesteder til et kort over Zoo og seneste nyt på, hvad der sker de forskellige dage, så du kan tilpasse det til dit program. 

København Zoo åbnede dørene for første gang helt tilbage i 1859, og stedet har derfor rigtig mange år på bagen. Det er et sted, der emmer af hygge, og det vedligeholdte område skaber rammerne for en sjov dag fyldt med oplevelser. 

Når det kommer til dyrene i København Zoo, så er der rigtig mange spændende dyr, du kan komme til at møde. På Zoo’s hjemmeside finder du en oversigt over alle de dyr, der er i Zoo, så du kan gå og glæde dig lidt mere til dit besøg. Du kan også følge med i en live stream af dyrene i Zoo, hvis du vil komme helt tæt på de dage, du måske ikke selv tager på en tur i Zoo. Vil du komme helt tæt på nogle af dyrene i Zoo, kan du bl.a. være med til at fodre girafferne, hvilket er noget, der bestemt vil vække glæde hos nogle. 

Vil du holde dig opdateret på, hvad der sker i København Zoo hele året rundt, så er det godt, at den zoologiske have holder sig opdateret på ikke kun deres egen hjemmeside, men også de sociale medier! Du kan først og fremmest kigge lidt nærmere på Zoo’s side på Facebook. Her finder du bl.a. hyggelige billeder og søde videoer af de eksotiske dyr. Kan du ikke få helt nok af dyrene, så kan vi trøste dig med, at København Zoo og holder deres profil på Instagram opdateret. 

Alt i alt kan vi anbefale dig at besøge zoologisk have i København, hvis du har lidt ekstra tid at gøre godt med, og du allerede befinder dig i hovedstaden. Her kan du nemt tilbringe flere timer. Du kan nemt komme til den zoologiske have i København, så transporten bliver ikke noget problem, selvom du ikke i forvejen bor i hovedstaden. 
Adresse

Roskildevej 32
2000 Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 72 20 02 00
E-mail: zoo@zoo.dk


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider


Website

Zoo's WebsiteKøbenhavn Zoo
København Zoo
København Zoo
København Zoo