Hot Yoga Copenhagen


Er du interesseret i yoga, og ønsker du at starte et sted? Eller er du måske nybegynder indenfor yogaverdenen, og ønsker du at finde et sted som passer til dig og dit niveau? Hvis du bor i København, så er Hot Yoga Copenhagen et oplagt sted for dig. Hot Yoga Copenhagen har to beliggenheder, både på Badstuestræde 11 i København K eller på Flintholm Alle 55 i Frederiksberg. Her har de hold for alle niveauer, timerne varer 65 minutter og foregår i 30-35 graders varme.

Hot yoga hjælper dig til en række ting, blandt andet at undgå skader, løse stramme muskler op samt at aktivere ens svedkirtler. Her hos Hot Yoga Copenhagen har de over 700 medlemmer samt 70 hold per uge, så du har rig mulighed for at møde en masse nye mennesker og dyrke noget hot yoga. Beliggenhederne for begge steder er gode, hvor du har nemt at komme til ved hjælp af offentligt transport.

Hot Yoga Copenhagen har nogle af de bedste instruktører i byen, nemt booking system, gode bruse-faciliteter, nemt bookingsystem og meget mere, så der er mange fordele, når du vælger at prøve Hot Yoga her. Yderligere tilbyder de også SaunaGus. Er du interesseret i flere festivaler, kurser, ture og meget mere med Hot Yoga Copenhagen, så kan du læse meget mere om dette på deres hjemmeside, da dette også er noget, som de tilbyder.

Af forskellige yogahold finder du blandt andet Hot Vinyasa, Warm Yin eller Hot Hatha, og alle tre er for alle niveauer. Så hvad end du er rutineret eller nybegynder, kan du deltage i disse hold.

Hvis du er ny til yoga, så kan du roligt besøge Hot Yoga Copenhagen. Inde på deres hjemmeside har de en række tips til dig, som ikke har været til yoga før. Dette inkluderer blandt andet, at du skal komme 15 – 20 minutter før din første holdstart, har tøj på som er behageligt (og ikke for varmt) og at man for eksempel ikke snakker sammen under holdene.

Åbningstiderne og tidspunkterne for holdene varierer fra dag til dag, så tjek derfor deres kalender ud på hjemmesiden, for at finde ud af, hvornår der er et hold. De holder åbent 30 minutter før et hold starter.

Lyder dette som noget for dig? Så har du både mulighed for at få et medlemskab fra 280 kroner i måneden, forskellige klippekort eller blot ”try-outs”. Tjek deres hjemmeside ud eller mød op i deres studier og hør meget mere!
Adresse

Badstuestræde 11, København K - Flintholm Alle 55, Frederiksberg


Kontakt info

Telefon: 53 88 12 09Åbningstider

Tjek hjemmesiden ud.


Website

https://hotyogacph.dk/