Sameenas Køreskole

Sameenas Køreskole


Hos Sameenas Køreskole bliver du lynhurtigt klar til et liv på fire hjul! Køreskolen finder du centralt placeret på Nørrebro, nærmere betegnet Borups Alle 5A. Her bliver der hver eneste dag arbejdet hårdt for, at du som elev får den absolut bedste service, og selvfølgelig, at du er glad for dit forløb. Her bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten af undervisningen, og hos Sameenas Køreskole får du altid en super pris på dit kørekort!

Sameenas Køreskole får mange henvendelser vedr. mulighederne for en kvindelig kørelærer, og derfor kører den kvindelige kørelærer med de kvindelige elever, og den mandlige kørelærer kører med de mandlige elever - nemmere bliver det ikke.

Et kørekort er ikke bare noget man lige tager. Derfor er holdningen hos Sameenas Køreskole, at dit kørekort er en uddannelse, og som med alle uddannelser skal man tage forløbet seriøst. For at gøre det nemmere for dig, at komme godt i gang har de samlet en lang række tips og tricks som du kan læse meget mere om her - Tips&Tricks til dit kørekort!

Du kan altid møde op til en uforpligtigende og gratis info-aften, hvis du gerne vil lære skolen og dens lærere lidt bedre at kende. Alle torsdage kl. 16.30 er der introaften - hvad venter du på?

Priser

Lovpakke 11999,-
lynkursus 13999,-
køreprøve 1200,-
køretime 45 min 400,-
prøvegebyr 800,-

Studenterrabatter

Få 500 kr. i studierabat, hvis du møder op med en ven. I begge vil modtage rabatten!
Adresse

Borups Alle 5A
2200 København N


Kontakt info

Telefon: 2216 6585
E-mail: sameenaskoereskole@gmail.com


Website

Sameenas Køreskole's websiteSameenas Køreskole
Sameenas Køreskole
Sameenas Køreskole
Sameenas Køreskole