FilmStationen

FilmStationen


Filmstationen er en spændende og nyskabende biograf, som du finder på Lygten 2 i København lige ved Nørrebro station. Biografen blev bygget om fra den gamle Lygten Station og har derfor en smukt og indbydende udseende. Er du til spændende og nye projekter, så skal du besøge stedet her. 

I København findes der mange spændende tiltag, men denne biograf finder du ikke andre steder. Filmstationen byder på en alternativ biografoplevelse med film, som du ikke kan se i en almindelig biograf. Hos Filmstationen finder du film, som giver dig en anderledes oplevelse. De går selv under sloganet “filmisk trainsurfing for fuld smadder”. Allerede disse ord vil vække din opmærksomhed. 

Stedet er udelukkende drevet af frivillige arbejdere, som hver dag arbejder på at gøre oplevelsen bedst mulig for dig. Hvis du er turist i København, så ved du at de fleste faciliteter er dyre. Er du ukendt i byen er det blot svært at finde de spændende steder, som mere eller mindre er gratis. Men nu kender du filmstationen. Der forekommer ingen studierabat, men entreen er gratis, du skal blot betale et spædt beløb for en øl eller sodavand. Når du ser film på dette utraditionelle lærred, så vil du få serveret gratis saltstænger, hvem kan ikke lide det? 

Stedet åbnede for en del år siden, tilbage i 2007. I starten blev stedet ikke fyldt op, når der hver anden uge blev vist en ny spændende film på lærredet, men som omtalen steg, så gjorde besøgstallet også. Der er 80-90 siddepladser i denne alternative biograf, men det er sket, der er sneget sig 130 mennesker ind og se de nye film. Stedet har kun åbent om torsdagen fra 19-23, grundet at det udelukkende er frivilligt drevet. 

Som før nævnt, så er det ikke de traditionelle film som vises i denne biograf. Der er blevet vist film i næsten alle genre, som spænder bredt fra dokumentarer til stumfilm til animationsfilm. Hvilke film eller arrangementerne, som afholdes på denne spændende biograf nær indre by, kan du holde dig opdateret på, via FilmStationens Facebookside. Her vil der yderligere publiceres billeder fra afholdte arrangementer. 

I Danmarks hovedstad finder du altså denne spændende biograf, så hvis du er på sightseeing og har besøgt de kendte steder som Kongens Nytorv, Islands Brygge, Nyhavn og Langelinie, så kan du med god grund slutte dagen af på Filmstationen. 
Adresse

Lygten 2
2400 København NV


Kontakt info

Telefon: 26 70 16 62


E-mail: filmstationen@gmail.com


Åbningstider

Torsdag: 19.00 - 23.00


Website

FilmStationen's websiteFilmStationen
FilmStationen
FilmStationen