Tårnby Boldklub

Tårnby Boldklub


Amager Boldklub af 1970 og Tårnby Boldklub har som fælles formål at skabe rammer for medlemmernes dyrkelse af idræt. Da begge boldklubber således har samme virkefelt, er det klubbernes opfattelse, at en fusion vil give bedre muligheder for at varetage medlemmernes interesser for både bredde og eliteidræt. Derfor er AB Tårnby stiftet og fusioneret fra den 1. januar 2009.
 
DBU og KBU har gennem de seneste år skabt en række væsentlige ændringer i talentudviklingsarbejdet og ikke mindst i turneringsstrukturen. Disse ændringer betyder, at en fodboldklub skal have en helt klar organisation på plads, og at trænerne for de bedste ungdomshold skal have en certificeret træneruddannelse. De udfordringer kunne hverken Tårnby Boldklub eller Amager Boldklub af 1970 matche.
 
En ny fodboldklub på Amager er baseret på fusionen af Tårnby Boldklub og Amager Boldklub af 1970. Vi vil sammen kunne tage udfordringen op og skabe klubben, som tilgodeser alle medlemmerne og giver plads til de bedste til at udvikle sig. Sammen vil vi have styrken til at få 1. divisionsstatus på både dame- og herreseniorsiden, samt skabe kernen for det gode kammeratskab.
 
Den nye fodboldklub er endelig en fusion, som ikke kun er baseret på eliten, men i højere grad på det sociale og bredden.  Den nye boldklub er til for ungdommen og de, som elsker fodbold. Derfor bliv en del af fællesskabet.
 
Målet for Ab Tårnby er en stærk pige og dameafdeling. Vores piger spiller i nogle af de bedste rækker, der er et stærkt kvindeseniorhold, så reelt kunne Ab Tårnby blive den bedste pigefodboldklub i København. Det vil betyde DM plads for de bedste U 18 piger, og U 15 pigerne vil også spille i eliterækkerne, så vejen er lagt til et samarbejde med vores sponsorer.
 
Vores drengeungdom er stærkt på vej, vi har en af Københavns bedste årgange i 1996, 1995 og 1994. Her er flere af spillerne allerede i dag en del af den etableret talenttræning som DBU gennemfører for de bedste talenter. Desuden så er vores U 17 drenge blandt de bedste og vores U 19 drenge er i Mesterrækken. Med mere end 500 unge drenge i AB Tårnby, så er der både kvalitet og plads til det sociale.Adresse

Gemmas Allé
2770 Kastrup


Kontakt info

Telefon: 32 50 42 35


Website

Tårnby Boldklub's websiteTårnby Boldklub
Tårnby Boldklub
Tårnby Boldklub