Swapfiets København


Swapfiets er et hollandsk firma, som netop er kommet til Danmark. Navnet på firmaet er ligeledes hollansk, hvor swap betyder byt og fiets betyder cykel. Deres koncept går ud på, at man for 175 kr (eller 150 kr som studerende) kan få leveret sin cykel direkte til døren, med en garanti for, at din cykel altid virker. Det er verdens første abonnementservice til cykler. Ligesom du kan tegne et abonnement til Netflix, hvor du kan se serier og film, er det muligt hos Swapfiets at få et abonnement til en cykel.

Her har servicen i top, og du har altid en cykel, der fungerer. Alle ved hvor dyrt det som studerende kan være, hvis din cykel lige pludselig ikke virker, og skal have denne til reparation. Med en Swapfiets cykel slipper du for disse omkostninger, idet reparationer er inkluderet i den månedlige pris. Vælger man at blive kunde hos Swapfiets, modtager man sin cykel til en fast månedligt pris. Hvis uheldet er ude og din cykel går i stykker, koster dette ikke yderligere, og da dette indgår i den månedlige pris. Så hvis din cykel for eksempel bliver flad, så kommer der en ”swapper” (en medarbejder hos swapfiets) ud og enten reparere din cykel eller bytter den til en ny, uden ekstra omkostning.

Derudover er der også integreret forsikring, så man er forsikret mod tyveri. Denne tyveriforsikring sørger for, at du får leveret en ny cykel, og du betaler kun selvrisikoen på 450 kr. Dette er dog kun gældende, hvis din cykel har været låst, da den blev stjålet.

Du kan opsige dit abonnement måned fra måned, så hvis du eksempelvis blot har brug for en cykel henover sommeren, og ikke gider investere en masse penge til at købe din egen, så kan en Swapfiets cykel være en oplagt idé til netop dig.

Cyklen er nem genkendelig med sit ikoniske blå forhjul, så den ikke er til at tage fejl af, når man ser en af disse cykler komme kørende ned af gaden. På denne måde kan du altid se, hvem der har en Swapfiets, da cyklerne har sådan et iøjnefaldende udseende.

Er cyklen, som mange andre studerende, dit primære transportmiddel, men har du ikke råd til at investere i en selv samt de tilhørende reparationer, så tjek Swapfiets butikken ud. Udover butikken i København, har Swapfiets også afdelinger i både Odense og Århus.

På verdensplan er der nu allerede 90.000 som har en Swapfiets cykel, og der er derfor nemt at sige, at der er tusindvis af mennesker der til daglig af glæde af deres abonnement på deres cykel hos Swapfiets.


Studenterrabatter

Som studerende får du din swapfiets cykel til kun 150 kroner.
Adresse

Nørregade 47, 1165 København


Kontakt info

52 16 63 53


Åbningstider

Mandag - fredag: 10 - 20


Lørdag - søndag: 12 - 20


Website

Swapfiets.dk