Natklubber i

Du skal i byen i Odense, men hvor skal du tage hen? Studenterguiden.dk har her samlet Odenses bedste natklubber. Du kan her let læse om natklubberne, se billeder derfra, se vores bedømmelse af natklubberne, finde vej og kontaktinformationer til dem samt sortere efter deres ølpris, hvis økonomien klemmer.

 

Tilføj din natklub

Ønsker du at få din natklub tilføjet på denne side? Du kan få den tilføjet gratis, såfremt den er relevant for siden, og du kan få en topplacering, såfremt du også yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din natklub gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din natklub gratis online her

  • Baren Odense

    Baren Odense

    Studerendes nye stamsted i nattelivet! Mangler du et nyt sted at feste med vennerne? Prøv den nye natklub ”Baren” der lige er åbent i Odense! Her får du gode omgivelse, fed stemning og billig øl. Man kan nærmest ikke ønske sig mere! God stemning og mange muligheder ”Baren” vil uden tvivl blive det nye stamsted for mange studerende. Du…

  • Dexter

    Dexter

    Dexter ligger i hjertet af Odense by og ikke langt fra Brandts Passage. Stedet er i dag en selvfølge for det odenseanske byliv. Det er et sted, hvor du kan lytte til jazz, blues, songwriter, folk/World music, med både…