Boogie Dance Café

Boogie Dance Café


Boogie Dance Café, som nærmere er kendt som 'Boogies', er et af de ældste diskoteker i hele landet. Men selvom de har 32 år på bagen, kører de stadig for fuld kraft og er et velbesøgt sted i det odenseanske byliv.

Det er stedet, hvor både din mor og dine søskende har danset, men som nu også kan indtages af den nye generation. Boogies har åbent fem dage om ugen, og er altid meget velbesøgt. Alle accepteres som de er, og det betyder ikke noget, om du kommer i smoking eller i dit hverdagstøj, bare du er med på at have det sjovt. Det er nok den helt specielle charme ved Boogies, at alle typer hænger ud her og fester med hinanden. Der er altid en hyggelig atmosfære og god musik, som du kan danse til, til den lyse morgen.

Der er gratis entré tirsdag-torsdag, og tilbud på store fadøl til kun 25 kroner indtil klokken 02.00 (Tirsdag og Onsdag dog hele natten). Torsdag-Lørdag er der halv pris på sjusser og udvalgte shots indtil klokken 02.00. Boogies har et udmærket udvalg af spiritus, drinks og øl. Er du vild med en speciel drink, så spørg i baren og de vil helt sikkert lave den til dig. Personalet er altid smilende, hvilket bidrager til at skabe den gode atmosfære, som der altid er på Boogies.

Der er også mulighed for at ryge på Boogies. Der er lokaler til rygerne, og hver sommer åbner den hyggelige gårdhave med tilhørende bar, hvor der ofte sidder mange mennesker og sludrer med hinanden på kryds og tværs, mens musikken indefra diskoteket danner rammerne for en hyggelige stemning.

Hvis man endnu ikke er bekendt med Boogies, er det på tide. Man har ikke rigtig været i Odense, før man har danset og fået en drink på Boogies. Her får man en smag af nostalgi med de gamle lokaler, og den klassiske dansemusik, som altid fylder dansegulvet. Tag dine venner under armen og besøg Boogies, hvor I vil få en rigtig god aften i Odenses byliv.
Adresse

Nørregade 21
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6614 0039


Åbningstider

Mandag:               Lukket
Tirsdag - Onsdag: 23.00 - 04.30
Torsdag:               23.00 - 05.00
Fredag:                 23.00 - 05.30
Lørdag:                 23.00 - 06.00
Søndag:                Lukket


Website

Boogies WebsiteBoogie Dance Café