Australian Bar Odense - (Abar/A-Bar)

Australian Bar Odense - (Abar/A-Bar)


Australian Bar i Odense er et berømt, populært og eftertragtet diskotek blandt den odenseanske ungdom. Australian Bar fungerer som diskotek om aftenen torsdag, fredag og lørdage. Australian Bar ligger i hjertet af Odense, og har sin beliggenhed i Brandts Passage.

Australian Bar, eller bare ”A-Bar” i folkemunde, har en helt specielt plads i alle studerende og unges hjerte. Det var stedet som man, på sin 18 års fødselsdag, tog med storm... eller prøvede i hvert fald.

God atmosfære og et ungt publikum
Med sine vilde fester og sjove indretning har Australian Bar altid været et tilløbsstykke for det unge publikum, der gerne vil feste igennem til den nyeste og meste populære dansemusik, som får alle gæsterne ud på dansegulvet. Den sjove indretning er med til at skabe den festlige atmosfære, som du mærker så snart du træder ind i lokalerne. Australian Bar kan på kedelige fredage og lørdage i Odense præsterer køer ved indgangen på op til 30-40 mennesker - det siger lidt om stedets popularitet. Der er altid gang i Australian Bar som diskotek! Skal du og vennerne have en bytur, hvor i fester til den lyse morgen i selskab med andre unge samt et personale, der gør sit bedste for at give jer en god aften? Så er Australien Bar bestemt et besøg værd!

Personalet er altid smilende, og bartenderne står klar til at servicere dig og dine venner med det bedste, som de har at tilbyde fra menukortet - om det er fadøl, lækre cocktails eller shots. Der vil garanteret være noget, der falder i din smag.

Skal du holde en fest?
Skal du holde en stor fest med studiet, eller mangler I bare en god fredagsbar, tilbyder Australian Bar særaftaler til studerende. Kontakt odense@abar.dk for at lave et studiesamarbejde! For yderligere information kan du finde Australian Bar på deres facebookside eller egen hjemmeside.

Forudbestil din næste bytur, få et super tilbud - spar både penge og tid!


Studenterrabatter

Du kan ansøge om at blive VIP medlem, eller du kan deltage i konkurrencen om en gratis bytur ved at klikke på siden her.
Adresse

Brandts Passage 10
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 20 24 14 09
E-mail: odense@abar.dk


Åbningstider

Torsdag:             22.00 – 04.00
Fredag – lørdag: 22.00 – 05.00


Website

A-bar's WebsiteAustralian Bar Odense - (Abar/A-Bar)
Australian Bar Odense - (Abar/A-Bar)
Australian Bar Odense - (Abar/A-Bar)
Australian Bar Odense - (Abar/A-Bar)