Cafe Lambda

Cafe Lambda


Cafe Lambda er en cafe og natklub, der primært henvender sig til homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle i det odenseanske natteliv.

Alle er dog velkomne på Cafe Lambda, og det er et sted, hvor du kan være dig selv i selvskab med andre, uanset om du er ung eller gammel. Cafe Lambda finder du på Brogade 3 i Odense C og baren har åbent fra torsdag til lørdag, hvor du kan nyde noget koldt at drikke i hyggelige omgivelser i et godt selskab. Cafe Lambda er derfor helt bestemt et besøg værd.

Har du et medlemskort til Lambda, så får du 10 % rabat på bestillinger i baren. Lambda Bar har et bred udvalgt af både kaffe og the, samt sodavand almindelig øl, special øl, portvin, almindelig vin, cideres, forskellige shots og andet spiritus. Der er derfor noget til enhver smag.

Lambda er 100 % drevet af et hold smilende og engagerede frivillige, som altid vil sørge for, at du får en rigtig god oplevelse. Musikken er god, og der er altid en god stemning, når du træder ind på baren i Brogade.

Events og arrangementer
Hvis man er til de vildere fester af slagsen, holder Lambda også sommetider Red Light District-fester, hvor gæsterne har mulighed for at udfolde sig på udfordrende vis - nøgenhed er dog ikke tilladt. Overvejer du måske at holde et arrangement eller en lille fest, så kan du kontakte Lambdas daglige ledelse, og de vil stå klar til at hjælpe dig. For nærmere information kan du kontakte Lambda på enten mail eller pr. telefon, som står skrevet i boksen øverst til højre.

Lambda gør en forskel
Siden foreningens oprettelse i 1993, arbejder de på at gøre en forskel for homoseksuelle, biseksuelle og transseksuelle i Odense. Politisk har Lambda også gjort en forskel for LGBTQ miljøet, f.eks. i form af skiltekampagne på bybusser i Odense og omegn, samt Homokulturugen.
Adresse

Brogade 3
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 32 12 62 45
E-Mail: lambda@lambda.dk


Åbningstider

Torsdag:             18.00 - 24.00
Fredag - Lørdag: 20.00 - 02.00


Website

Lambda's WebsiteCafe Lambda