Dexter

Dexter


Dexter ligger i hjertet af Odense by og ikke langt fra Brandts Passage. Stedet er i dag en selvfølge for det odenseanske byliv. Det er et sted, hvor du kan lytte til jazz, blues, songwriter, folk/World music, med både danske og udenlandske kunstnere. Men også andre beslægtede genre som indie eller pop/rock og country finder deres vej til Dexter. Stedet er derfor meget mere end blot et jazzhus, og der vil være noget musik for folk i alle aldre. Dexter afholder mange koncerter med kendte kunstnere og artister, men der er også plads til uprøvede musikere og mindre kendte navne.

I 1991 åbnede Poul Falck jazzhuset i centrum af Odense. Hans kærlighed til jazzmusikken var, hvad der drev værket. Dexter er i dag kendt som værende Odenses intime regionale spillested og drives af Musikhuset Posten. Med sine 175-200 arrangementer om året, vil der bestemt være noget til enhver musiksmag.

Hos Dexter er personalet primært frivilligt, og de vil gøre sit bedste for at give dig en god service. Atmosfæren er altid i top. Stemningen er top-dollar og selvom de fleste arrangementer selvfølgelig kræver billet, så har Dexter også gratis arrangementer, som især studerende har stor glæde af i Odense. Her menes særligt deres jam sessions om mandagen, hvor der skiftes genre som jazz, blues og folk (polka rave). Er du til jazz og andre stilfulde musikalske oplevelser, så er Dexter bestemt et besøg værd.

Faste samarbejdspartnere
Hos Dexter er der følgende faste samarbejdspartnere: det Fynske Musikkonservatorie, Folk Club Fyn, Songwriters Circle, Foreningen Fynske Jazzmusikere, Internationalt Hus, Odenses Blues Circle og Rock Med Rynker, som også laver koncerter på Dexter. Den brede vifte af forskellige musikgenre gør jazzhuset Dexter til et helt specielt sted i Odense.

Nærmere information om kommende arrangementer, koncerter, praktiske informationer eller lignende kan findes på Dexter's egen website.
Adresse

Vindegade 65
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 63 11 27 28
E-mail: mail@postenlive.dk


Åbningstider

Åbningstiderne varierer fra dag til dag da det er forskellige arrangementer.
Hver mandag jam-session med fri entre.


Website

Dexter's WebsiteDexter
Dexter
Dexter
Dexter