James Dean Dance Bar

James Dean Dance Bar


James Dean Dance Bar åbnede i 1992, og er dermed et af de ældre steder i Odense. James Dean er dog stadig regnet som et af de mest populære steder i nattelivet.

Og det er med god grund, for der er altid gang i festen på James Dean. Kombinationen af festglade gæster, god musik, mulighed for et spil billard, god service, samt billige drinks og øl, gør stedet til et af dem med mest gang i den i Odense. Der er desuden mulighed for kortspil, backgammon, rafle, og meget mere. Stedet har lige siden åbningen i 1992 udviklet sig, og har fået TV og storskærme, så gæsterne ikke går glip af både store og mindre sportsbegivenheder. Så hvis du mangler et sted, hvor hyggelige omgivelser med en afslappet stemning og god musik er i forsædet, så er James Dean Dance Bar helt sikkert et besøg værd.

Drinks og øl

James Dean kører altid med faste tilbud på drinks. Du kan nyde en ævle bævle, vodka juice, tequila sunrise, hawaii eller pina colada efter eget valg. Herudover, kan du alle dage få en stor Albani fadøl, Odense eller classic eller en stor Heineken til en god pris. Du kan derfor være sikker på at finde noget, der falder i din smag. Fredag og lørdag stiger prisen dog på fadøl til 43,- efter kl. 20.00. Herudover bliver der sommetider afholdt events som 'Tema Torsdag', hvor man kan få tilbud på øl og drinks.

Der er gang i den på James Dean

En anden detalje, der gør stedet ekstra attraktivt, er åbningstiderne! James Dean har nemlig, som et af de meget få i Odense, åbent alle ugens dage. Det betyder at du kan nyde godt af alle goderne på stedet selv søndag og mandag aften. Du kan se alle åbningstiderne i boksen øverst til højre her på siden.
Adresse

Mageløs 12
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 66 11 90 52


Åbningstider

Mandag - onsdag: 12:00-02:00
Torsdag:                12:00-03:00
Fredag - Lørdag:    12:00-05:00
Søndag:                 13:00-01:00


Website

James Dean Dance Bar's websiteJames Dean Dance Bar