Udvalgte uddannelser


 • Digitale Medier Kunstuddannelser

  Digitale Medier

  Digitale medier er et vidt begreb som dækker det brede spekter af kommunikationsteknikker lige fra digital videoproduktion…

 • Konceptuel Baseret Praksis Kunstuddannelser

  Konceptuel Baseret Praksis

  Konceptuel Baseret Praksis er ikke et materielt afgrænset område på linje med eksempel vis fagområdet maleri eller skulptur men en…

 • Forfatterlinien - Dansk Talent Akademi Supplerende adgangskurser

  Forfatterlinien - Dansk Talent Akad…

  Hvis du drømmer om at skrive bøger, digte, noveller, artikler eller noget helt femte, så er Forfatterlinjen…

 • Dans - Dansk Talent Akademi Supplerende adgangskurser

  Dans - Dansk Talent Akademi

  Har du talent for at danse? Ønsker du dig en professionel danseuddannelse inden for contemporary dans, så kan…

 • Musical og Teater - Dansk Talent Akademi Supplerende adgangskurser

  Musical og Teater - Dansk Talent Ak…

  Elsker du Broadway? Er det din store drøm at blive musical eller teaterskuespiller? Har du talent for at fremføre…

 • Kunst og design - Dansk Talent Akademi Supplerende adgangskurser

  Kunst og design - Dansk Talent Akad…

  Kunst&Design giver en målrettet undervisning for dig der vil udvikle dine kreative og kunstneriske sider. På…
Hvilken uddannelse skal du vælge?
Tag gratis Studenterguidens Uddannelsestest og få forslag til, hvilke uddannelser, der passer til netop din personlighed og ønsker.

Nye og opdaterede uddannelser


Søg efter en uddannelse

Uddannelserne her på Studenterguiden er delt op i en række relvante kategorier, så du næmmere kan finde rundt i dem. Vælg en relevant kategori herunder.

Uddannelses kategorier

Uddannelserne her på Studenterguiden er delt op i en række relvante kategorier, så du næmmere kan finde rundt i dem. Vælg en relevant kategori herunder.

Uddannelser - Kunstuddannelser

Kunstuddannelser er et uddannelsesforløb, hvor fokus er lagt på de grafiske, æstetiske, kulturelle og kunstneriske områder. Kunstuddannelser er en blanding af faglig teori og praktisk arbejde med den kunstform du har valgt.

At tage en kunstuddannelse er selvsagt et godt valg for det kreative menneske, der ønsker at arbejde selvstændigt og med formidling af kunstneriske budskaber. Det skaber ro i sjælen at arbejde med kunst og udtrykke sig selv og sine tanker gennem kunst. Nogle kunstnere går endda så vidt at de skaber samfundskritisk kunst for at udtrykke deres mening om samfundet.

Kunstuddannelser kan være alt fra billedkunst, fotografi, kunsthistorie, litteratur, skulpturer, musik, skuespiller, dans, design, 3D grafik og meget mere. De fleste kunstuddannelser er SU-berettiget og har en varighed på to til fire år.

Derudover findes der særlige talentuddannelser, som er betalte, men som også har høj anerkendelse i de kunstneriske kredse. Det er ofte et noget højere niveau at disse kunstuddannelser arbejder på. Så hvis du vil være noget særligt inden for kunstmiljøet, vil det være en ide at overveje en af de selvfinansierede uddannelsessteder. Mange højskoler har desuden kunstlinjer, hvor kendte kunstnere underviser og det er derfor blevet meget populært blandt kunstinteresserede at tage kunstkurser der.