Udvalgte uddannelser


 • Digitale medier og design IT-uddannelser

  Digitale medier og design

  Når du læser digitale medier og design, skal du arbejde med kommunikation via digitale medier - både teoretisk…

 • Facebook Kursus Erhvervskurser

  Facebook Kursus

  Vil du lære, hvordan du bruger Facebook til annoncering og social markedsføring? På Kursusfabrikkens Facebook…

 • Indesign Kursus Erhvervskurser

  Indesign Kursus

  Kursusbeskrivelse: Vil du lære, hvordan du udarbejder et visuelt materiale til virksomheden? Vil du prøve…

 • LinkedIn Kursus Erhvervskurser

  LinkedIn Kursus

  Vil du lære, hvordan du kan bruge LinkedIn til at skabe professionelle relationer, markedsføre og brande virksomheder…

 • Photoshop kursus Erhvervskurser

  Photoshop kursus

  Vil du lære at udarbejde billedmateriale i høj kvalitet? Vil du lære at lave enkeltsidet grafisk materiale, som…

 • Sociale Medier kursus Erhvervskurser

  Sociale Medier kursus

  Vil du lære, hvordan du mest effektivt kan markedsføre en virksomhed på de sociale medier? På…
Hvilken uddannelse skal du vælge?
Tag gratis Studenterguidens Uddannelsestest og få forslag til, hvilke uddannelser, der passer til netop din personlighed og ønsker.

Nye og opdaterede uddannelser


Søg efter en uddannelse

Uddannelserne her på Studenterguiden er delt op i en række relvante kategorier, så du næmmere kan finde rundt i dem. Vælg en relevant kategori herunder.

Uddannelses kategorier

Uddannelserne her på Studenterguiden er delt op i en række relvante kategorier, så du næmmere kan finde rundt i dem. Vælg en relevant kategori herunder.

Uddannelser - IT-uddannelser

IT-uddannelser beskæftiger sig med teknologi og viden indenfor software, hardware og hvordan IT (informationsteknologi) anvendes i vores samfund og i virksomheder verden over. Mange unge ser IT-uddannelser som et springbræt til et meget spændende job, hvor fremtidens teknologi er omdrejningspunktet.

En stor del af studiet bliver naturligvis brugt foran en computer, men der findes også humanistiske fag som inddrager de mere "bløde" discipliner som ledelse, salg og konsultation. Tidligere blev uddannelser indenfor IT kaldt EDB-uddannelser, men begrebet er blevet moderniseret og dækker et stort fagområde. Følgende uddannelser indenfor IT er det sidste årti blevet meget søgt af unge studerende: datamatiker, softwareudvikling, digitale medier, multimedieteknologi, webudvikling, multimediedesign og ledelse indenfor IT. Der opstår hele tiden nye fag inden for branchen da det stadig er en branche i udvikling.

En karriere indenfor IT-branchen leder til udfordrende stillinger og de dygtigste studerende vil opleve, at det er relativt nemt at indtage en lederstilling indenfor en kort tidsperiode.

IT-uddannelser findes i mange former lige fra simple programmeringskurser til uddannelse på universitetsniveau. Som udgangspunkt kræves dog et vist kendskab til matematik og logisk forståelse hvis man skal gøre sig forhåbninger om at gennemføre en IT-uddannelse uanset hvilket niveau.