Skrivekunstskolen Fyn

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Kolding Ingen SU eller løn Kunstuddannelser, Supplerende adgangskurser, Tilvalgsfag, Voksenuddannelser, Alternative uddannelser 10 uger Ingen Københavns Kunstskole
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Kunstuddannelser, Supplerende adgangskurser, Tilvalgsfag, Voksenuddannelser, Alternative uddannelser
Varighed 10 uger
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Københavns Kunstskole
Skrivekunstskolen Fyn

Intensive forfatterforløb.

På Skrivekunstskolen Fyn arbejdes der fokuseret og seriøst med at stimulere den enkelte elevs forfattertalent. Forfatterforløbene er både for dig, som ønsker at søge ind på Forfatterskolen, Forfatterskolen for børnelitteratur eller andre skriveskoler i norden, eller for dig som ønsker at gøre dine tekster endnu bedre.

På Skrivekunstskolen Fyn handler det om at læse egne og andres tekster. Tekstlæsningen foregår i fælleskab under lærerstyrede diskussioner i trygge rammer. Alle er med til at give hinanden feedback med hjælp fra forskellige skiftende professionelle forfattere fra hele landet. Gennem kvalificeret kritik lærer du at blive bedre til selv at vurdere, hvornår en tekst er god eller dårlig, på den måde finder du lettere din egen personlige stil. Vi forventer at folk kommer med engagement, lyst til at skrive, og lyst til at få feedback og ærlig kritik.

Du vil blive introduceret for mange forskellige genrer og måder at skrive på. Der tales om teksten på et overordnet plan – om genre, tematik, struktur og handling osv. Du vil efter 2 afsluttede moduler blive tilbudt et møde med forlaget Rosinante & Co. som skolen har et samarbejde med, hvor en redaktør vil give feedback på en af dine tekster.

Skrivekunstskolens består af 2 intensive forfatterkurser af 10 ugers varighed, et om efteråret med start d. 4. oktober og et om foråret med start d. 10. januar 2017. Der er undervisning hver tirsdag kl. 16.30 - 20.30 i 10 uger på hvert forløb et sted i Odense. Skrivekunstskolen Fyn hører under Københavns Kunstskole.

Tilmelding via skolens hjemmeside www.skrivekunstskolenfyn.dk for mere info skriv til koebenhavnskunstskole@gmail.com


Jobmuligheder

Forfatter