Musical og Teater - Dansk Talent Akademi

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding Ingen SU eller løn Supplerende adgangskurser, Tilvalgsfag, Kunstuddannelser 3 år Folkeskole Dansk Talent Akademi
By Hele Danmark, København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Supplerende adgangskurser, Tilvalgsfag, Kunstuddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Folkeskole
Uddannelsesinstitution Dansk Talent Akademi
Musical og Teater - Dansk Talent Akademi

Elsker du Broadway? Er det din store drøm at blive musical eller teaterskuespiller? Har du talent for at fremføre sang, dans og drama? Er du mellem 15 og 25 år? Så kan du komme et skridt nærmere din drøm ved at blive optaget på Dansk Talent Akademi.

Musical og Teater er en tre-årig uddannelse. Uddannelsen er dog ikke fuldtids, så du kan gennemføre en gymnasial uddannelse samtidig med. Der er planlagt 10-12 timers undervisning om ugen og undervsiningen foregår på henholdsvis Odinteatret og Musikteatret i Holstebro. Linien optager kun ca. 10 elever om året fra hele landet.

For at bliver optaget på Musical og Teater skal du til en optagelsesprøve. Optagelsesprøven er i februar, men uddannelsen starter først efter sommerferien. Du får som elev mulighed for at vælge om du ønsker at være en del af en Teaterlinje eller en Musicallinje. Det første år er der fokus på drama, solosang, kor og dans efterfølgende år skal du vælge om det er musical eller teater du ønsker at satse på. Det koster 9.000 kr. om året at gå på uddannelsen.

Tilmeld dig her for at komme til optagelsesprøve

Se en video her nedenfor som viser uddannelsen til Musical og Teater: