Udvalgte uddannelser


  • NEXT Uddannelse København Erhvervsuddannelser

    NEXT Uddannelse København

    NEXT Uddannelse København tilbyder ca. 40 forskellige erhvervsuddannelser, 10 eux-uddannelser, htx, hhx, stx og hf, samt…
Hvilken uddannelse skal du vælge?
Tag gratis Studenterguidens Uddannelsestest og få forslag til, hvilke uddannelser, der passer til netop din personlighed og ønsker.

Nye og opdaterede uddannelser


Søg efter en uddannelse

Uddannelserne her på Studenterguiden er delt op i en række relvante kategorier, så du næmmere kan finde rundt i dem. Vælg en relevant kategori herunder.

Uddannelses kategorier

Uddannelserne her på Studenterguiden er delt op i en række relvante kategorier, så du næmmere kan finde rundt i dem. Vælg en relevant kategori herunder.

Uddannelser - Ungdomsuddannelser

Ungdomsuddannelser er en fælles betegnelse for flere uddannelser man kan tage efter afsluttet grundskole. Den mest kendte er sandsynligvis den gymnasiale uddannelse. Det er selvfølgelig ikke den eneste retning eller den eneste rigtige retning at vælge efter folkeskolen. Alt efter vidensniveau og kvalifikationsniveau samt personlighed og modenhed passer man på forskellige retninger af videreuddannelse. Nogle foretrækker uddannelser der er mere praktiske og andre foretrækker de teoretiske uddannelser. På sin vis kan man planlægge sin karriere ud fra sine interesser og valg af ungdomsuddannelse ved at skære de retninger fra man ikke finder interessante. Udover den gymnasiale retning, som stadig vælges af størstedelen af de unge folkeskoleelever med afgangseksamen, kan du vælge erhvervsuddannelser, kunstneriske uddannelser maritime uddannelser, en uddannelse i hæren eller et individuelt tilrettelagt forløb på eksempelvis en produktionsskole.

Alt efter hvilken retning du vælger varer ungdomsuddannelser mellem et til fem år.