Udvalgte uddannelser


 • Skrivekunstskolen Fyn Kunstuddannelser

  Skrivekunstskolen Fyn

  Intensive forfatterforløb.På Skrivekunstskolen Fyn arbejdes der fokuseret og seriøst med at stimulere den…

 • Fodplejer - Uddannelse Midtvest Fagkurser

  Fodplejer - Uddannelse Midtvest

  Få foden under eget bord. Bliv selvstændig og bestem selv dine arbejdstider.Med den store efterspørgsel der er…

 • Lægeeksamineret Fodplejer Erhvervsuddannelser

  Lægeeksamineret Fodplejer

  Som lægeeksaminere Fodplejer kan du arbejde med behandling af fodlidelser og hjælpe og rådgive om forebyggelse…
Hvilken uddannelse skal du vælge?
Tag gratis Studenterguidens Uddannelsestest og få forslag til, hvilke uddannelser, der passer til netop din personlighed og ønsker.

Nye og opdaterede uddannelser


Søg efter en uddannelse

Uddannelserne her på Studenterguiden er delt op i en række relvante kategorier, så du næmmere kan finde rundt i dem. Vælg en relevant kategori herunder.

Uddannelses kategorier

Uddannelserne her på Studenterguiden er delt op i en række relvante kategorier, så du næmmere kan finde rundt i dem. Vælg en relevant kategori herunder.

Uddannelser - Voksenuddannelser

Voksenuddannelser er fortrinsvis for dem, der gik tidligt ud af folkeskolen eller ikke har gennemført en gymnasial uddannelse. De har mulighed for at færdiggøre en uddannelse, så de når et niveau der giver dem adgang til endnu mere uddannelse. Det er ofte ufaglærte der hører til i denne kategori, som har valgt at stoppe deres uddannelse for at tage et arbejde. Mange modnes på forskellige tidspunkter i deres liv, og derfor er der mange voksne som ønsker at prøve noget nyt. Det kræver som oftest en form for videreuddannelse.

Den tidligere generation havde mange ufaglærte og der er stadig en stor del af unge der vælger at få et arbejde fremfor en uddannelse, da det at sidde stille på en skolebænk ikke tiltaler dem.

Derfor er mange voksenuddannelser også henvendt til dem der foretrækker uddannelser der ikke stiller de store teoretiske krav til eleverne.

En del voksenuddannelser er også tilpasset mange borgere af anden etnisk herkomst end dansk, hvor det ofte er moderen der har været hjemmegående, men som ønsker at føre et mere arbejdsaktivt liv i Danmark.