Springgymnastik (instruktøruddannelsen)

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg
Springgymnastik (instruktøruddannelsen)

Gymnastik- og Idrætshøjskolen samarbejder med Bjergsnæsskolen og Viborg Gymnastik Forening om at tilbyde Nordeuropas bedste rammer for springgymnastik.

Tilsammen byder vi på både springgrave, tumbling, stortrampoliner, bungyrigs, nedbyggede fiberbaner, tumblingrigs og meget andet, som du ikke finder ligesådan andre steder.

Træning med Gym College
Som springgymnast på GIV træner du ofte sammen med eleverne på Viborg Gym College. Det giver et højt niveau og en undervisning, som byder på fordybelse i de enkelte spring og teknikker. Du har tid til at gentage og perfektionere dine spring – blandt andet ved hjælp af videoanalyse, som vi bruger til at rette fejl og give dig større kropsbevidsthed.

Der trænes på mange forskellige niveauer og du bliver undervist på det niveau du er på, så du ikke føler dig helt tabt af dansen. Det er nogle dygtige trænere der er på skolen, så selv hvis du er en garvet springer, vil du få gavn af træningen på skolen.

Du vil udvikle dig i dine spring, også selvom du aldrig har gået til spring før.

Og så har du også mulighed for at træne for dig selv om aftenen, så du kan forbedre dine spring og gøre dem helt perfekte.

Springmiljøet er godt og aktivt, og du garanteres udfordring - uanset hvilket niveau, du begynder på!

Instruktøruddannelse
Når du vælger springgymnastik som hovedfag (12 timer per uge) får du samtidig en instruktøruddannelse, hvor du fordyber dig i faget.Jobmuligheder

Instruktør i springgymnastik.

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Gymnastik og Idrætshøjskolen dig med mere information om hvordan du bliver Springgymnastik (instruktøruddannelsen)