Frisører i

Frisører er der mange af i Aalborg, og det kan være svært at vide, hvilke frisører som er både gode, billige og tilbyder dig studierabat. Det er også rart at kunne finde f.eks. en frisør, der ikke kræver tidsbestilling, hvis det haster.

Lige meget, hvad du ønsker af din frisør, så behøver du ikke længere tage chancer! Find din nye frisør, i Aalborg, her i Studenterguiden.dk's frisørguide og få en flot frisure til næste studiefest. Vi har nemlig samlet de bedste frisører fra Aalborg med detaljeret information om hver enkel herunder.

De frisører, som Studenterguiden.dk anbefaler i Aalborg finder du øverst i guiden herunder. Det er også disse frisører, som du kan finde mest information om her på siden. God fornøjelse!

 

Tilføj din salon

Ønsker du at få din salon tilføjet på denne side? Du kan få den tilføjet gratis, såfremt den er relevant for siden, og du kan få en topplacering, såfremt du også yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din frisørsalon gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din frisørsalon gratis online her

 • Frisør Klip & Form

  Frisør Klip & Form

  Frisør Klip & Form er altid garant for høj kvalitet og en professionel rådgivning, når det kommer til klipning og styling af dit hår, og henvender sig til både for kvinder og herrer. Som frisørsalon har Frisør Klip & Form en lang tradition bag sig og har eksisteret i mere end 30 år på Vesterbro 82. Du vil opleve, at…

 • Hair Fashion

  Hair Fashion

  Centralt placeret i Aalborgs skønne latiner kvarter, finder du en af byens absolutte bedste frisørsaloner. Hair Fashion har fokus på, at du som kunde føler dig tilpas i en afslappet og behagelig stemning. Her er du og dine behov alfa omega - dit personlige udtryk danner rammen for hele behandlingen. Hair Fashion frisør i Aalborg starter alle behandlinger med en…

 • City Klip

  City Klip

  Så snart du træder ind hos City Klip i Danmarksgade 70 i Aalborg, opdager du hurtigt, at du er trådt ind i en yderst professionel salon. Hos City Klip er det vigtigt, at kunden føler sig…
Frisører i Aalborg: de gode og billige

De fleste mennesker går til frisøren en gang i mellem for at blive frisket lidt op: Måske håret trænger til at blive studset eller farvet, måske det er på tide med en helt ny frisure – fra langt til kort måske – eller måske skal de glatte lokker krølles. Lige meget hvad du har lyst til at få lavet ved dit hår, kan du få brug for en frisør.

Er du også en af dem, der har brug for en frisør, og bor du i Aalborg – eller skal du måske flytte dertil snart – så læs med her, for i denne artikel kan du læse om nogle af de gode og billige frisører, der er at finde i Aalborg.

Selvom du måske allerede har en frisør i Aalborg, som du er glad for, kan du jo også lige skimme denne artikel og se, om du måske ikke skulle tage og prøve noget andet næste gang, håret skal have en omgang – det bliver i hvert fald ikke bedre, hvis man ikke af og til våger sig ud i det og prøver noget nyt.

 

Artiklen er skrevet ud fra anbefalinger fundet på diverse fora og review sites. Det er altså kundernes egne meninger, der kommer til udtryk i artiklen og ikke butikkernes. For dig som forbruger giver det en tryghed næste gang, du skal ud og vælge frisør. Ens hår er jo ikke bare hår; de fleste er lidt ømme over toppen, så resultatet af en tur til frisøren skal gerne være tilfredsstillende, så man ikke er tvunget til at gå med hat, bandana eller turban i nogle måneder.

 

Der er mange både billige og gode frisører i Aalborg, så følgende er blot eksempler.

Frisører i Aalborg

 

Hairdresser Éclore

Hardresser Éclore ligger på Boulevarden 32 i Aalborg. De har åbent tirsdag til lørdag i lidt varierende tidsrum.

Hos Éclore kan både herre, damer og børn få gjort noget ved udseendet. De gør blandt andet i farvning, og her bruger de det, de kalder grønne farver, til at farve hår med, så håret ikke tager skade.

Der er mange forskellige muligheder for at blive frisket op, hvis du går til Hairdresser Éclore – og også uden at skulle have den helt store pengepung op af tasken.

Tjek deres hjemmeside ud her http://www.eclore.dk/.

 

Østerå Hairlounge

Østerå Hairlounge finder du på Østerågade 4, og de har åbent mandag til lørdag i varierende tidsrum.

Både herre og damer kan nyde godt af Østerå Hairlounges ekspertise.

Hos Østerå Hairlounge er der også mange muligheder for at få et nyt look. Det er muligvis ikke den billigste frisør, men til gengæld serveres der varme drikke og vin til behandlingen – der er også studierabat.

Se mere på deres hjemmeside: http://oesteraahairlounge.dk/.

 

Lassen og Eriksen

Lassen og Eriksen har hjemme på Vingårdsgade 17 i Aalborg. Denne salon har ligeledes åbent mandag til lørdag på lidt forskellige tidspunkter.

Lassen og Eriksen klipper både herre, damer og børn. Lassen og Eriksen er heller ikke den billigste frisør, men prøv at tjek deres hjemmeside ud og se, om det måske alligevel skulle være noget for dig – pris og kvalitet hænger jo sammen nogle gange: http://www.lassen-eriksen.dk/.

 

Salon Art House

Salon Art House ligger på Hadsundvej 52, og de har åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 9.00-17.00 og lørdag efter aftale. Det er også muligt at lave aftaler efter kl. 17.00.

Salon Art House forskønner også både herre, damer og børn og det til en forholdsvis billig penge.

Se mere på deres hjemmeside: https://salon-arthouse.dk/index.html.

 

Salon Maria S

Salon Maria S har plads på Jyllandsgade 13, og der er åbent tirsdag til lørdag i varierende tidsrum for både herre, damer og børn.

Udover de mere almindelige frisørbehandlinger tilbyder Salon Maria S også i hvert fald Kvik-klipning og Øko-klipning.

Salon Maria S er en af de billigere saloner, som du kan læse mere om på salonens hjemmeside lige her: https://www.salonmarias.dk/

 

 

I det følgende kan du læse lidt mere om forskellige frisører, der er at finde i Aalborgs gader:

 

Klip og Form

Klip og Form ligger på Vesterbro 82, og her er der åbent mandag til lørdag.

Hos Klip og Form kan både herre og damer blive frisket op med diverse behandlinger.

Hos Klip og Form lægger man vægt på at bruge allergi- og miljøvenlige produkter og på at have gode samtaler med kunderne.

Læs mere om Klip og Form her: https://www.klipogform.dk/.

 

Trend cut by Lundtoft

Trend cut by Lundtoft har placering på C. W. Obels Pl. 5 i Aalborg. I denne salon kan du blive betjent af de dygtige frisører tirsdag til lørdag.

Her kan både herre, damer og børn kan blive forkælet med tidens mest moderne frisurer.

Se deres hjemmeside lige her: http://trendcut.dk/.

 

Hair Fashion

Hair Fashion ligger på Rantzausgade 3, og her er der åbent mandag til fredag og lørdag efter aftale.

Det er også en frisør, hvor både herre, damer og børn kan komme ind og få et nyt og frisk look – salonen bryster sig for eksempel af at være opdateret på de sidste nye trends fra både ind- og udland.

Se deres hjemmeside her http://www.hair-fashion.dk/.

 

Madam Hair

Madam Hair Frisørsalon ligger Hasseris Bymidte 7. Hos Madam Hair kan du som både herre, dame og barn blive klippet eller få lavet andre frisørbehandlinger mandag til lørdag. Her har de blandt andet fokus på at forebygge og behandle tyndt hår og periodisk hårtab.

Du kan læse mere om Madam Hair på deres hjemmeside https://www.madamhair.dk/.

 

City Klip

City Klip i Aalborg ligger på Danmarksgade 70, og de holder åbent tirsdag til fredag fra kl. 8.30-17.00 og lørdag efter aftale.

Herre, damer og børn kan alle nyde godt af City Klips ekspertise, der indbefatter klipning, permanent og farve til meget rimelige priser.

Hvis du ønsker at vide mere om netop denne salon, finder du City Klips hjemmeside lige her: http://cityklip.dk/.

 

Nu er du forhåbentlig blevet lidt klogere på frisører i Aalborg – og måske har du fundet den frisør, som du skal prøve næste gang. Hvis du ønsker mere info, kan du læse om flere frisører her på studenterguiden.dk.