Artistic

Artistic


Søger du en dygtig frisør i Aalborg som både er til mænd og kvinder? Så er Artistic måske lige stedet for dig! Du finder frisøren Artistic i Aalborg beliggende på adressen Danmarksgade 33 i hjertet af byen.


Når du træder ind i salonen vil du med det samme opleve den hyggelige atmosfære. Her er alle velkomne, og der er en let og uhøjtidelig stemning, hvilket gør at alle kan føle sig tilpas og afslappet i salonen.

Priserne i salonen er helt fair, og ønsker du at læse mere om de enkelte behandlinger og deres priser, kan du læse med her.

De dygtige frisører vil sørge for, at du får en grundig og individuel vejledning. Hvad end du selv har ønsker til dit hår eller er helt på bar bund, så vil du dygtige frisører give dig råd og vejledning til, hvad der passer til dig, din stil og dine ønsker, så du kan forlade salonen med et resultat, du bliver glad for.

For at passe på dig og dit hår, sørger Artistic for at deres farve- og produktudvalg består af løsninger både med og uden kemi. Derfor kan du altid finde en løsning som passer til dig og dit hår.

Artistic er en god salon med dygtige frisører, som kan finde ud af hvad der passer til dig, din ansigtsform, din personlige stil og dit hårs tekstur, og på denne måde finder I sammen frem til et yderst tilfredsstillende resultat.

Søger du nogle gode produkter til at pleje dit hår derhjemme, så kan du også købe produkter med hjem fra salonen. Her vil frisørerne også vejlede dig i, hvad der er bedst til dit hår og hvordan du plejer og styler det bedst muligt derhjemme.

Hvis du bor i Aalborg og søger en dygtig frisør, som står klar til at tage imod dig med åbne arme og finde frem i fællesskab til din drømme frisure, så står Artistic klar til at hjælpe dig med netop dette.
Adresse

Danmarksgade 33
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 00 48
Email: artistic@live.dk


Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag - søndag: Lukket


Website

http://www.artistic.dkArtistic
Artistic
Artistic
Artistic