Planet Salonen

Planet Salonen


Planet Salonen er en mindre salon i Aalborg, hvor du som kunde altid føler dig veltilpas. Her er en hyggelig og afslappet atmosfære, hvor du hurtigt kommer i godt humør af det altid smilende og glade personale. Personalet er alle uddannede frisører og er ofte på kurser og seminarer for at dygtiggøre sig, og ikke mindst holde sig ajour med de nyeste trends. Salonen har også en elev tilknyttet, som kan tilbyde elevklipninger og farve til meget studievenlige priser. Planet Salonen i Aalborg Øst er placeret på adressen Saltumvej 11A.

Ring og få en tid på telefon 9815 5115 - der er rift om pladserne!

Et besøg hos Planet Salonen skal altid være en god oplevelse, og personalet står altid klar til at yde den ekstra service der skal til. Deres målsætning er, at du som kunde skal blive forkælet, rådgivet og ikke mindst inspireret. Dette gælder uanset om du ønsker en helt ny frisure, eller blot skal have klippet pandehåret - de elsker deres job, og det mærker man tydeligt. En behandling tager altid udgangspunkt i dig og din personlighed, så du får netop den frisure der passer helt perfekt til dig. Selve klipningen går aldrig i gang før, at I er helt sikre på hvilken frisure du ønsker. 

Salonen tilbyder en lang række af behandlinger bl.a. dame -og herreklip, farvning, extensions, opsætninger og permanent, alle til fornuftige og overskuelige priser. De dygtige frisører hos Planet Salonen står altid til rådighed med vejledning om de mange forskellige produkter til hårpleje, så du kun bruger det, der virker til dit hår og din hovedbund. En af salonens helt store ekspertiseområder er hårextension. Her bruges flette/symetoden, som skaber et utroligt godt resultat hver gang. 

 Du kan ringe og bestille din tid på telefon 9815 5115

Studenterguiden.dk har hørt og læst om mange studerende som var utrolig glade efter en behandling hos Planet Salonen.  Priserne er utrolig studievenlige, personalet er dygtige og salonen er hyggeligt indrettet - derfor tøver vi ikke med at anbefale dig, at bestille en tid hos Planet Salonen. Som et sidste prik over i'et tilbyder de også Hairextensions til en meget flot pris!


Studenterrabatter

10% studierabat - medbring gyldigt studiekort.
10. klipning er gratis - ved klippekort.
Adresse

Saltumvej 11 A
9220 Aalborg Øst


Kontakt info

Telefon: 98 15 51 15


Åbningstider

Fleksible åbningstider:
Ring på 9815 5115 for tidsbestilling.


Website

Planet Salonen's websitePlanet Salonen
Planet Salonen
Planet Salonen