Dan's Poolhall

Dan's Poolhall


Dan's Poolhall er en super stilfuld og stor poolhall i Kennedy Arkaden i Aalborg med byens største sofa-lounge, mange poolborde og en velassorteret bar. 

Hos Dan's Poolhall er der ingen undskyldning for at kede sig - med nye og store poolborde har du mulighed for at udfordre dine venner til et slag pool. Dan's Poolhall er forholdsvis ny og derfor er alt udstyr i tip-top stand. Udover er der spillehal og bordfodbold

Indretningen

Dan's Poolhall er yderst smagfuld og stilfuldt indrette med en komfortabel sofa-lounge og møbler i sort betræk. I loftet hænger runde lysekroner som oplyser hele poolhallen. Selve baren på Dan's Poolhall udsender et koldt blåt lys, der signalerer kolde drinks og øl på fad. Bartenderne sørger for at betjene dig hurtigt og kompetent samt altid med et smil!

Sportsbegivenheder

Dan's Poolhall er også et godt sted at "hænge ud", hvis du er til kolde øl og super atmosfære, mens du følger med i de seneste sportsbegivenheder. Via en kæmpe 100 tommers skærm kan du se sportsbegivenheder fra hele verden - følgende sportbegivenheder er særdeles populære:

Champions League
UEFA Cup
Håndbold
Tennis
Superbowl
NFL
Landskampe
Superligaen

Udover den store 100 tommers skærm har Dan's Poolhall også fire ekstra skærme, så de fleste sportsbegivenheder bliver dækket og alle gæsters interesser tilgodeses.

Baren

Baren på Dan's Poolhall er velassorteret og tilbyder sine gæster alt fra sodavand, til smagsfulde drinks. Her er kendte mærker og mulighed for de fleste klassiske drinks - se et udvalg fra drinkskortet her:

Heineken
Havana Club (lys & mørk)
Galliano
Absolut Vodka (mange varianter)Tanqueray
Kahlua
Jack Daniels
Jim Beam

Grey Goose

Facebook

Alle nyheder om arrangementer og større sportsbegivenheder bliver annonceret via Dan's Poolhalls Facebook Profil, så vi vil anbefale dig at blive medlem og følge med i hvad "der sker" på Dan's Poolhall. More than just Pool!


Studenterrabatter

25% studierabat på alt fra søndag til torsdag.Adresse

Ved Stranden 13, 1. sal TV.
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 13 96
E-Mail: info@danspoolhall.dk


Åbningstider

Mandag – Onsdag: 12:00 – 00:00
Torsdag:                 12:00 – 01:00
Fredag – Lørdag:    12:00 – 02:00
Søndag:                  14:00 – 23:00


Website

Dan's Poolhall's websiteDan's Poolhall
Dan's Poolhall
Dan's Poolhall
Dan's Poolhall