ANDY’S

ANDY’S


ANDY’S er for dig der kan lide at drikke kolde øl og gode drinks. Du finder ANDY’s i Aalborg beliggende på den populære adresse Jomfru Ane Gade 5. Her er der happy hour hver fredag og lørdag fra 21 - 23, så du har rig mulighed for at få smagt en masse gode drinks til gode priser.

ANDY’S Iced by Heineken er for dig der kan lide at drikke rigtigt kolde øl og gode drinks. På ANDY’S serveres Heineken ved 0 grader (både på fad og flaske) i et iskoldt glas direkte fra fryseren. Stemningen er afslappet og lokalerne er, i bedste Heineken stil, med til at skabe en rar atmosfære for din aften i byen. Hver torsdag, fredag og lørdag har ANDY’S live musik med Aalborgs bedste musikere, som fyrer op i den bedste stemning og hyggeligste fest.

Det glade personale på ANDY’s står klar til at servere kolde øl og lækre drinks til dig og dine venner, når I skal i byen i Aalborg. Her er stemningen altid i top i deres hyggelige lokaler med en afslappende atmosfære. Hvis du er vild med gode cocktails, gode priser, live musik og en afslappende stemning på Jomfru Ane gade, så er ANDY’s det rette sted for dig at tage i byen, næste gang du er i Aalborg.
Adresse

Jomfru Ane Gade 5
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 11 14 20
E-Mail: andys@jomfruanegade.dk


Åbningstider

Søndag - torsdag: Lukket
Fredag - lørdag: 21.00 - 05.00


Website

ANDY’S's websiteANDY’S