Frisør Klip & Form

Frisør Klip & Form

Frisør Klip & Form er altid garant for høj kvalitet og en professionel rådgivning, når det kommer til klipning og styling af dit hår, og henvender sig til både for kvinder og herrer. Som frisørsalon har Frisør Klip & Form en lang tradition bag sig og har eksisteret i mere end 30 år på Vesterbro 82. Du vil opleve, at Frisør Klip & Form altid har tid til at tage sig af dig og dine ønsker. De sætter en ære i den personlige samtale, så du får den bedste mulige rådgivning ved valg af frisure - uanset om det er den helt store makeover, eller en tilpasning af nuværende frisure.
Book din tid online allerede nu!

Behandlinger

Frisørerne ved Frisør Klip & Form bestræber sig på, at hver enkelt behandling er individuel og du kan derfor forvente en professionel rådgivning omkring netop dit hår og dets muligheder inden du bliver klippet. Frisør Klip & Form følger de nyeste trends indenfor moden skarpt og kan anbefale hvad der er hot for tiden, og selvfølgelig hvad du nok bør undgå. Skal du have lavet en opsætning til en festlig lejlighed eller fundet en ny farve til dit hår, så anbefaler vi at du kigger forbi Frisør Klip & Form og forhører om hvilken behandling, der passer til dit temperament. Frisørerne ved Frisør Klip & Form holder sig opdateret via diverse kurser, derfor tilbyder de også den revolutionerende behandling med olaplex og mestrer frihåndsteknikken ved balayage.

Produkter

De produkter til håret som Frisør Klip & Form anvender er allergi- og miljøvenlige, og giver dig et sundt og skinnende hår. Du kan hos Frisør Klip & Form købe hårprodukter fra følgende producenter; Biolage, Oil Wonders, Kerastase og GHD.

Online booking

Frisør Klip & Form har et smart system til tidsbestilling, hvor du ikke behøver at ringe eller henvende dig i salonens åbningstid for at bestille tid. Via online booking kan du hele døgnet booke en tid ved en af frisørerne - blot du gør det senest 2 timer inden det aktuelle tidspunkt. Det er nemt at booke din tid online og du skal kun oprette dig som bruger, så får du automatisk tilsendt en kode per SMS.
Forkæl dit hår og dig selv - bestil tid online!

Frisør Klip & Form er anbefalet af flere brugere på Studenterguiden.dk og vi har kun kunnet finde positive tilbagemeldinger på Facebook, de professionelle, søde og ikke mindst kreative frisører sørger for at tilgodese de individuelle kunders behov, og har altid kunden i centrum. Salonens gode og centrale beliggenhed i Aalborg, gør den nem at komme fra og til, og de flotte studierabatter, gør salonen attraktiv for studerende.


Studenterrabatter

Studerende får 10% rabat! (Ved forevisning af studiekort)Bestil tid online


Adresse

Vesterbro 82
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 16 42 29


Åbningstider

Mandag - Onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag: 09.00 - 17.30
Lørdag: 08.00 - 13.00


Website

Klip & Forms websiteFrisør Klip & Form
Frisør Klip & Form
Frisør Klip & Form
Frisør Klip & Form