Salon Hair Flair


Så snart du træder ind i den hyggelige Salon Hair Flair i Aalborg, er du ikke i tvivl om, at du som kunde er i centrum. Her får du den bedste behandling, du kunne ønske dig, og du bliver tilbudt et væld af behandlinger. Her er der plads til kunder i alle aldre og til gode priser. Helt konkret finder du Salon Hair Flair på Reberbansgade 13 i Aalborg.

Salonen bruger kun de bedste produkter til dit hår, og har altid produkter, der passer til dig og dit hår. Selvfølgelig er alle frisørerne klar til at give dig de gode råd, du behøver for at finde det produkt som du mangler. Alle har forskelligt hår, og det er noget, som de dygtige frisører hos Salon Hair Flair tager højde for.

Hvis du synes, Salon Hair Flair umiddelbart lyder som en salon for dig, så kan du læse lidt mere om salonen på deres Facebook-side. På Facebook-siden finder du også tidligere kunders anmeldelser af salonen, så du kan skabe dig et bedre indtryk af, hvad du kan forvente. Det er altid en god idé at lave lidt research, inden du bestiller en tid. Tidsbestilling foregår også via Facebook - nemt og hurtigt. Priserne i salonen er meget studievenlige, og du finder en oversigt over priser for de enkelte behandlinger på Facebook.
Adresse

Reberbansgade 13
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 60 22 06 00


Åbningstider

Se Facebook-side.


Website

Salon Hair Flair's website


Salon Hair Flair
Salon Hair Flair