Galleri Hair

Galleri Hair


Hos Galleri Hair i Aalborg måder du et team af dygtige frisører, alle med forskellige tilgang til faget og alle med en stor viden indenfor hår, hårmode og hårpleje. Hver af frisørene tilbyder således deres ekspertise indenfor alle aldersgruppe og stilarter. Du finder Galleri Hair beliggende på adressen Hadsundvej 140A.

Trænger du til et nyt look eller er dit hår kedeligt og trist, så er det helt sikkert at de kan hjælpe dig med at få livet og farverne tilbage. Teamet er altid opdaterede indenfor de nyeste trends og teknikker så de er altid propfyldt med ideer der passer til netop dit hår.

Indehaveren af salonen er Louise Hounsgaard, som blev udlært i 2009 med den 4-årige frisøruddannelse. I 2011 åbnede hun Galleri Hair i Aalborg. Louise er yderst passioneret omkring frisørfaget, hvilket er synligt for alle kunderne, som sætter sig i hendes frisørstol. Hos hende er det i særdeleshed vigtigt at kunne fremme det gode håndværk og stolte traditioner. Hun beskriver sin salon som konkurrencedygtig, moderigtigt og med et fremragende resultat ved enhver behandling, som kunderne modtager i salonen.

Hvis du ønsker at følge med i dagligdagen hos Galleri Hair, deres lækre produkter og deres kunders resultat, så kan du med fordel følge med på deres Instagram her. Her poster de jævnligt billeder fra deres kunders nye og flotte frisure. Hvis du tjekker dette ud, kan du også blive inspireret til din nye frisure.

Salonen fører endvidere nogle af de førende mærker indenfor feltet, og salonens frisører står altid klar til at vejlede dig om de forskellige produkter og om hvad der passer til dig og dit hår.

Hvis du og dit hår trænger til en omgang selvforkælelse, så er Galleri Hair helt sikkert en oplagt salon at besøge. De dygtige frisører sørger for at du får en dejlig og afslappende oplevelser i deres hyggelige salon og at du forlader salonen med et flot og tilfredsstillende resultat.


Studenterrabatter

15 % rabat til studerende.
Adresse

Hadsundvej 140 A
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 14 01 18
E-mail: kontakt@gallerihair.dk


Åbningstider

Søndag - mandag: Lukket
Tirsdag - onsdag: 09.00 - 17.00
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag: 08.00 - 12.00


Website

http://www.gallerihair.dk/