Hair Fashion

Hair Fashion


Centralt placeret i Aalborgs skønne latiner kvarter, finder du en af byens absolutte bedste frisørsaloner. Hair Fashion har fokus på, at du som kunde føler dig tilpas i en afslappet og behagelig stemning. Her er du og dine behov alfa omega - dit personlige udtryk danner rammen for hele behandlingen. Hair Fashion frisør i Aalborg starter alle behandlinger med en grundig dialog omkring dine ønsker og behov. En dialog rummer typisk en snak om ansigtsform, stil, struktur og tilstand, så i derefter sammen kan finde den helt rette behandling til lige netop dig.

Hos Hair Fashion er de dygtige frisører altid friske på at formidle den nyeste hårmode, men ved også, hvor vigtigt at tryghed og enkelthed er. Salonens ansatte har mange års erfaring, og udvikler sig løbende via kurser, så de altid er opdaterede på nye behandlinger og produkter. Hos Hair Fashion brænder frisørerne i dén grad for deres fag, de er meget stolte af deres håndværk, og uanset om håret skal behandles med den anerkendte Olaplex, eller om spidserne lige skal have en tur, står de smilende frisører klar. Hair Fashion er også et oplagt valg til gallopsætning, runde fødselsdage. Her kan de vejlede så opsætning, kjole og stil går op i en højere enhed. 

Du kan booke din næste tid allerede nu!

Du er altid velkommen til at kigge forbi salonen, hvis du har brug for gode råd til dit hår, til valg af produkter eller hvis du bare lige har et spørgsmål vedrørende behandlingerne. Hair Fashion har et bredt udvalg af hårprodukter, blandt andet Goldwell Dual Senses Green og EVO, begge serier er miljøvenlige og fri for parabener. Hos Hair Fashion kan har de desuden GHD glattejern til favorable priser og priserne på behandlingerne er altid knivskarpe, og med en studierabat på hele 15 %, er der ingen undskyldning for ikke at forny lokkerne.

Hos Hair Fashion gøres en ekstra indsats for at tilfredsstille deres kunder, og der er på Studenterguiden.dk og Facebook også kun fundet meget rosende tilbagemeldinger. Den hjertevarme velkomst man altid er sikret, de humørfyldte frisører og ikke mindst utroligt professionelle arbejde der udføres, gør at kunderne kommer igen, og gerne anbefaler salonen. Så skal du forkæles, er Hair Fashion værd at kigge forbi.

Prisene er meget studievenlige og Hair Fashion giver udover dette 15% studierabat - Book din tid online, hvad venter du på!


Studenterrabatter

Studerende får 15% - medbring gyldigt studiekort.

(Gælder kun i tidsrummer 09.00 - 13.00)
Adresse

Rantzausgade 3
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 9811 2177


Åbningstider

Mandag     09.00 - 17.30
Tirsdag      09.00 - 17.30
Onsdag     09.00 - 19.30
Torsdag     09.00 - 19.30
Fredag      09.00 - 18.00


Website

Hair Fashion's websiteHair Fashion
Hair Fashion
Hair Fashion
Hair Fashion