Frisør Lassen og Eriksen

Frisør Lassen og Eriksen


Hvis du søger en dygtig og kompetent frisør salon i Aalborg, så har vi et bud til dig: Frisør Lassen og Eriksen! Hos Lassen og Eriksen anvender de kun de bedste og mest gennemtestede hårplejemidler og make-up produkter, så de, til enhver tid, kan stå inde for de resultater de opnår i samarbejde med deres kunder. Frisør Lassen og Eriksen i Aalborg er beliggende på adressen Vingårdsgade 17.

Her hos disse dygtige frisører får du gratis rådgivning til dit nye hår, og hvordan dette styles helt perfekt. Ikke to mennesker har ens hår, hud eller smag - derfor er nøgleordet hos dem personlig stil. De råder altid deres kunder til at vælge den frisure eller den make-up som passer netop til din personlighed. Du kan med fordel komme med et bud på hvilken slags frisure du ønsker, og så kan I sammen komme frem til det bedste resultat som både passer til dig, din stil og dine ønsker. På denne måde er du sikker på at du forlader salonen med et tilfredsstillende resultat og et lækkert hår.

Selvfølgelig er det i sidste ende dig der bestemmer - men her er der ingen tvivl om at de kan give dig kvalificeret råd og vejledning. Ydermere er der en yderst hyggelig og afslappende atmosfære i salonen, som får dig til at slappe af og føle dig velkommen. Du vil altid blive modtaget af et smilende personale som har fingeren på pulsen og stor erfaring.

I salonen er du sikker på at få et fantastisk hår, idet de kun anvender de bedste hårplejemidler, og på denne måde kan frisørerne stå inde for resultaterne. Alle frisørerne holder sig opdateret på de nyeste trends, så deres kunder altid får den mest kompetente og moderne vejledning til deres hår.

Du kan kontakte dem på telefon 98 12 82 84 eller 98 12 86 99, hvis du står og skal have frisket din frisure op og befinder dig i Aalborg. Frisør Lassen og Eriksen i Vingårdsgade i Aalborg står klar til at give dig din drømmefrisure.

Frisør Lassen og Eriksen
Adresse

Vingårdsgade 17
Aalborg 9000


Kontakt info

Telefon: 98 12 86 99
Email: info@lassen-eriksen.dk


Åbningstider

Mandag - torsdag: 09.00 - 17.30
Fredag: 09.00 - 19.00
Lørdag: 08.00 - 13.00
Søndag: Lukket


Website

http://www.lassen-eriksen.dkFrisør Lassen og Eriksen
Frisør Lassen og Eriksen
Frisør Lassen og Eriksen