Frisør Søborg & Henriksen

Frisør Søborg & Henriksen


En af byens ældste saloner er Søborg & Henriksen, som ligger i hjertet af Aalborg på Boulevarden 1. Vælger du at tage forbi  Søborg & Henriksen, vil du hurtigt erfare, at de altid står klar med de sidste nye trends indenfor hår og hudpleje, og står naturligvis også til rådighed med gode råd og vejledning. Det er Søborg og Henriksens mission, at levere byens bedste service og kvalitet, samt en total oplevelse af selvforkælelse og velvære. Søborg & Henriksen er et sted hvor kunden er i fokus, rådgivningen er i top og alle føler sig velkomne. En salon hvor man vil vende tilbage til igen og igen.

Her kan du booke en tid til ny frisure.

Salonen har et helheds-koncept, som tilbyder behandlinger indenfor hair & skincare, de afholder kundeevents og kommer også ud til private arrangementer. Søborg & Henriksen byder på mere end en klipning. Hos dem tilbydes du en oplevelse af forkælelse. Godt håndværk af højeste kvalitet og god service har altid været grundlaget for Søborg & Henriksens arbejde. Det er Søborg & Henriksens ønske, at du som kunde altid skal føle dig tryg i deres hænder, samt at de giver dig en kvalitet og oplevelse, som er lidt højere, end det du forventer.
Godt håndværk – det lyder måske gammeldags - men for Søborg og Henriksen er det måske det vigtigste.

Du er altid er velkommen til at kigge ind for råd og vejledning.  Salonen tilbyder alt indenfor hair & skincare, forhandler eksklusive mærker som Kerastase, Embryolisse, Kevin Murphy med flere. Flere gange om året afholdes arrangementer for kunderne, som for eksempel inspirationsaftner i samarbejde med udvalgte cafeer og tøjbutikker. Nogle gange søges endda hår og makeupmodeller. Søborg & Henriksen tilbyder 15 % studierabat på alle behandlinger ved fremvisning af gyldigt studiekort samt 20 % på de fleste hårprodukter. Sig også gerne at du har set opslaget på Studenterguiden.dk. Se den aktuelle studierabat her.

Hold øje med gode tilbud og tips, samt specielle arrangementer på deres Facebookside her.

Frisør Søborg og Henriksen er blandt de mest populære i Aalborg, og med ganske god grund, taget den fantastiske service i betragtning. På Studenterguiden.dk giver vi gerne vores varmeste anbefalinger, på baggrund af hvad vi har læst, set og hørt af tilbagemeldinger fra de tilfredse kunder. Du får den ypperste service hos Søborg & Henriksen og til en fornuftig pris der er betalelig for studerende.
Adresse

Boulevarden 1
9000 Aalborg


Kontakt info

Tlf: 9813 4848
E-mail: Mail


Åbningstider

Mandag-Tirsdag:  9.00 - 17.30
Onsdag-Fredag:   9.00 - 18.00
Lørdag:               8.00 - 13.00


Website

Søborg & HenriksenFrisør Søborg & Henriksen
Frisør Søborg & Henriksen
Frisør Søborg & Henriksen
Frisør Søborg & Henriksen