Restaurant Flammen - Aalborg

Restaurant Flammen - Aalborg


Flammen er en dansk, familieejet restaurantkæde med visionen om, at alle gæster skal gøres tilfredse!

Du finder Flammen i hele Danmark bl.a. i Odense, Kolding, Vejle, Esbjerg, Randers, Aarhus, Horsens, Roskilde, København og selvfølgelig Aalborg.

Restaurant Flammen åbnede for første gang dørene i 2009 i Kolding. Konceptet er, at gæster skal kunne nyde en stor lækker grillbuffet, med gode råvarer til gode priser - og altid gå tilfredse fra bordet. Man må sige, at Restaurant Flammen i dén grad lever op til denne vision! Her finder du altid mindst 15 lækre slags kød på grillen, to forretter, en salatbar med 50 forskelligt tilbehør, 10 varme retter, 3 slags sauce og selvfølgelig rigeligt med friskt brød, smør, dressing mv - sidst men ikke mindst, finder du også en lang række desserter, altså hvis du har plads til den!

Du kan booke dit bord online lige her!

I Aalborg finder du Flammen på Østerågade 27. Her er der indrettet en flot og hyggelig restaurant, der på trods af den store størrelse, stadig formår at skabe en intim fornemmelse ved en god indretning. Du finder altid et smilende personale der er behjælpelig med alle forespørgsler, og man bemærker slet ikke, at Flammen er en buffet-restaurant. Priserne er meget SU-venlige og du kan få en rigtig god spiseoplevelse inkl. drikkelse for under kr. 300 kr. - det ser man ikke mange andre steder.

Studenterguiden.dk kan helt klart anbefale Flammen, hvis du eller dine medstuderende skal forkæle jer selv. Flammen er også et oplagt valg til større festligheder, fødselsdage osv., og det er til et budget, hvor alle kan være med. Det høje service niveau gør, at man straks føler sig velkommen, og kvaliteten af maden er uovertruffen. Der er vitterligt noget for enhver i buffeten, så tag endelig hele familien med på Flammen.

Bestil gerne bord, da der er rift om pladserne

Du kan nemt og enkelt booke dit bord hos Flammen -
her går du ikke sulten fra bordet!
Adresse

Østerågade 27
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon og bordbestilling: 3526 6362


 


Åbningstider

Søndag - Onsdag:  17.00 - 22.00
Torsdag - Lørdag:  17.00 - 23.00
Frokost Lørdag:     11.30 - 15.00 (Køkkenet lukker kl. 14.30)


Website

Restaurant Flammen - Aalborg's websiteRestaurant Flammen - Aalborg
Restaurant Flammen - Aalborg
Restaurant Flammen - Aalborg
Restaurant Flammen - Aalborg