City Klip

City Klip

Så snart du træder ind hos City Klip i Danmarksgade 70 i Aalborg, opdager du hurtigt, at du er trådt ind i en yderst professionel salon. Hos City Klip er det vigtigt, at kunden føler sig velkommen, og den altid smilende indehaver Marianne står klar til at tage imod dig i den velindrettede og hyggelige salon. Alle behandlinger starter med en god samtale om dine behov, forventninger og ønsker, så i sammen finder det helt rette til lige netop dig. City Klip samler på glade kunder, og går ekstra langt for at imødekomme kundens krav.

Skal du være den næste tilfredse kunde hos City Klip, så book tid her.

Hos City Klip betyder håndværket utroligt meget og indehaver Marianne sætter en stor ære i altid at give den bedste behandling og vejledning, så du får lige netop den farve eller frisure der passer til dig. Det er vigtigt at kunden er i centrum, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille, så om du skal rettet pandehåret til, finde den helt rigtige farve eller have lavet de smukkeste krøller, vil det blive gjort professionelt hos City Klip.

Du er hos City Klip altid sikret at din frisør veluddannet og opdateret med de nyeste trends. Alle materialer og produkter er af højeste kvalitet, og du finder en bred vifte af forskellige produkter, det passer til netop dit hår. Priserne er absolut fornuftige, og bestemt studievenlige. Der tilbydes en lang række behandlinger, og har du et spørgsmål, er du meget velkommen til at kigge ind hos City Klip.

Her på Studenterguiden.dk har vi kun kunnet finde tilfredse tilbagemeldinger fra glade kunder, den høje kvalitet af behandlingerne, venlige og meget opmærksomme betjening og ikke mindst de virkelig gode priser, gør at kunderne gerne anbefaler City Klip, og ikke mindst kommer igen.

Mangler du en kvalitetsfrisør med studievenlige priser, så kig forbi City Klip.


Adresse

Danmarksgade 70
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 9812 3812
Mail: cityklip9000@gmail.com


Åbningstider

Mandag:               Lukket
Tirsdag-Fredag:    8.30-17.00
Lørdag:                Efter aftale


Website

City Klip's websiteCity Klip