by Lundtoft

by Lundtoft


Et af Aalborgs bedste frisørteams ser frem til at byde dig velkommen i salonen. Frisørsalonen er placeret i Aalborg centrum, lige bag gågaden på den historiske C.W. Obels Plads. By Lundtoft i Aalborg ligger placeret på adressen Bispengade 5. Her finder du en masse dygtige frisører, som er klar til at tage imod dig.

By Lundtoft er en smilende og dynamisk salon, hvor de har fingeren på pulsen, og er på forkant med den nyeste hårmode. Inspirationen kommer fra kurser i ind- og udland.

Forkæl dit hår og dig selv - bestil tid online!

Forén din personlige stil med de nyeste trends gennem professionel rådgivning. Du får en hårstil der passer til dig og som både er frisk, moderne og trendy, samt pifter dit look op.

Der er en stor faglig stolthed hos by Lundtoft. Teamet er sammensat af dygtige og professionelle frisører, som alle stræber efter, at levere en behandling af højeste kvalitet. Hos by Lundtoft samler de på tilfredse kunder, så derfor er det altid dig og dine behov der er i fokus - du skal gå fra salonen med et kæmpe smil på læben!

By Lundtoft er én af byens bedste til opsætninger, om end det er galla, brude, runde fødselsdage eller du bare vil have det vasket og sat til en tur i byen med vennerne. De er blandt andet også uddannet med speciale i hair extensions og kan påsætte hår med hot fusion, cold fusion, tape on/off, samt weft metoden.

Du er altid velkommen til at komme forbi salonen og få råd og vejledning. Teamet hos by Lundtoft glæder sig til at tage imod dig i salonen.

Du kan nemt og enkelt bestille din næste tid her!

Hos by LUNDTOFT finder du også en række elevbehandlinger, og de vil gerne forkæle studerende yderligere, ved at tilbyde elevbehandlinger til endnu bedre priser. En elev behandling udføres af vores dygtige elever, men altid i samråd med en uddannet frisør som er med på sidelinjen. Så du kan trygt og roligt vælge vores dygtige elever.

Her er du sikker på at få en god oplevelse, når du sætter dig i frisørstolen. Du har både mulighed for at få kompetent vejledning, en lækker frisure og gode studiepriser, så hvis du befinder dig i Aalborg og mangler en ny frisure, så skal du helt sikkert besøge By Lundtoft.
Adresse

Bispensgade 5
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 16 16 22


Åbningstider

Mandag - tirsdag: 09.00 - 17.30
Onsdag - torsdag: 08.00 - 20.00
Fredag: 08.00 - 17.30
Lørdag: 08.00 - 13.00
Søndag: Lukket


Website

https://bylundtoft.dk/by Lundtoft
by Lundtoft
by Lundtoft
by Lundtoft