Art Of Hair

Art Of Hair


Henrik Brandt og Robert Krogh åbnede Art of Hair i februar 1991. Salonen er nu én af Aalborgs førende og består i dag af fire ansatte, ud over de to indehavere. 

Art of Hair har stolte traditioner indenfor konkurrencehår og har bl.a. vundet tre Danmarksmesterskaber og en sølvmedalje ved Verdensmesterskaberne i Las Vegas 2002. Art Of Hair er kendt for "Dem-med-pokalerne", de er stolte af deres håndværk, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille for de dygtige frisører. I 1999 blev Art of Hair udvidet med en BARBERSHOP i original 40´er stil, hvor mændene får lov til at være i centrum.

Derudover er de rigtig dygtige til farveteknikken balayage. Balayage er det du skal have hvis du gerne vil have farvet dit hår, men det ikke skal se farvet ud. Måske vil du gerne have skjult et par grå hår eller måske har du fået nogle udgroninger, så du trænger til en opfriskning. Med balayage får du den mest naturlige hårfarve, der passer til dig uden at ligne at du har fået et helt ny farve i håret. Det giver et spil, så det blot ligner at du har været på ferie og solen har peppet dit hår op.

Bestil en tid til balayage her og få det friske ferielook tilbage.

Art of Hair sætter stor pris på den enkelte frisørs individualisme. Der lægges stor vægt på god tid og dialog med hver enkelt kunde. Art of Hair bestræber sig ydermere på stor præcision, kreativitet og nyskabelse. Hos Art Of Hair er der altid god tid til dig og dit hårs behov, alle behandlinger starter med en dialog omkring, dine ønsker for dit hår. Dette gælder hvis du skal have en helt ny frisure, balayage, eller også hvis du "blot" skal have studset dine spidser eller ordnet pandehår - det er vigtigt, at du går fra Art Of Hair super tilfreds og med et stort smil på læben.

Du kan nemt og enkelt bestille via deres online booking - her!

Priserne hos Art Of Hair er yderst fornuftige og der er valuta for hver én krone. Du får altid gode råd og vejledning, og med det store udvalg af produkter, sammensætter frisørerne den helt rigtige serie til dit behov. Der gives samtidig intet mindre end 15 % studierabat, så kan du som studerende sagtens forkæle dig selv og dit hår med en lækker behandling.

Vi har på Studenterguiden.dk kun kunnet finde glade og meget tilfredse kunder, som har benyttet sig af Art Of Hair og deres lækre behandlinger, blandt andet på Facebook, hvor anmeldelserne er meget flotte og vidner om en utrolig populær salon. Hertil skal ligges en formidabel kundeservice, en hyggelig salon ikke mindst lysten til at forkæle dig. Bestemt et besøg værd!

Få 15% rabat på din næste behandling. Bestil tid her.


Studenterrabatter

15% studierabat - så hvad venter du på? Bestil tid online her!
Adresse

Vesterbro 56
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 9811 3933
Mail: artofhair@stofanet.dk


Åbningstider

Mandag-Onsdag: 9.00-17.30
Torsdag:             9.00-19.00
Fredag:               8.00-19.00
Lørdag:               8.00-14.00


Website

Art Of Hairs websiteArt Of Hair
Art Of Hair
Art Of Hair
Art Of Hair