Australian Barbecue

Australian Barbecue


Australian Barbecue er et meget populært barbecue take-away spisested i Aalborg. Her finder du specialiteter i alle former for grillmad og spændende kødretter. Du kan blandt andet prøve Outback Barbecue Ribs, Barbecue Chicken, Skippy Steak, BBQ-Wings eller hvad med Meat-Master menuen? 

Hvis du ikke er til en specifik menu, kan du vælge at sammensætte din egen! Det kan være du elsker forretter og hellere vil have flere af disse, frem for en dessert eller hovedret. Du kan frit vælge mellem forretter, hovedretter, desserter, natmad og ikke mindst et kæmpe udvalg af ekstra tilbehør. Priserne er meget SU venlige og du går helt sikkert ikke sulten fra bordet.

Skal du eller din klasse holde fest eller lignende er der også mulighed for at bestille catering - så slipper I for alt besværet med at handle og lave maden! Er I 10 eller mere, kan I købe sommer-buffeten fra kun kr. 89.- pr. person.

På Australian Barbeques Facebook-side roser gæsterne den dejlige mad – Herunder et udpluk:

”God, velsmagende mad. Mørt kød og virkeligt meget mad. Til prisen er det fremragende. Præcis levering med instruktioner. Fik Kings Canyon Buffet.”

”Lækker og nem mad til en rigtig god pris - og der er altid rigeligt. :)”

”Den 30 januar fik vi leveret mad til 142 personer et sted i Jomfru Ane Gade. Rigtig god mad, det kom til tiden og der var nok af det. Der var noget for enhver smag og ingen gik sultne fra bordet. Masser af rosende ord fra de spisende gæster  :)”

Studenterguiden.dk har kun kunne finde positive tilbagemeldinger fra gæster, som har har bestilt mad hos Australian Barbecue. Brugerne har givet 4,6 ud af 5 mulige stjerne! Priserne er virkelig gode, og her får du fuld valuta for hver en krone. Er du til mad lavet på grillen, er Australian Barbecue helt sikkert stedet for dig!

Se det store menu-udvalg og bestil din take-away med det samme!
Adresse

Østerbro 35
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 7010 7017


Åbningstider

Delivery og Take Away alle dage mellem kl. 17.00 og 21.00
Telefonerne er åbne alle dage mellem kl. 15.00 og 21.00


Website

Australian Barbecue's websiteAustralian Barbecue
Australian Barbecue
Australian Barbecue
Australian Barbecue