Cafe Visa

Cafe Visa


Cafe Visa finder du i Kennedy Arkaden ved John F. Kennedys Plads. Spisestedet er både cafe, lounge og restaurant. Med denne lokale placering er det nemt at komme et smut forbi, hvis du ønsker noget lækkert at spise eller måske noget godt at drikke. Du finder Café Visa i Aalborg på adressen J. F. Kennedys Plads 1 i hjertet af Aalborg lige under biografen.

Café Visa tilbyder klassiske frokostretter, større hovedretter om aftenen og cocktails i loungen, hvor der er skabt de perfekte rammer for en hyggelig aften ude i byen. Deres koncept går ud på, at de ønsker at være en traditionel café med den moderne tankegang. Derfor finder du en masse på menukortet, som du vil finde på en typisk café. Dette er forskellige forretter, salater, steaks, pasta, sandwiches, burger, burritos, nachos og drikkevarer. Om aftenen åbner de deres hyggelige lounge, hvor du kan få en masse lækre drinks, som du kan nyde i deres stemningsfulde omgivelser.

I denne café kender de deres kunder, og de ved, hvad de ønsker. På denne måde sørger de for at skabe de bedste oplevelse for deres kunder, hvilket både er at sørge for, at maden er af højeste kvalitet, deres drinks smager godt og at atmosfæren er stemningsfuld. Derfor kan du roligt tage et smut forbi, hvis du ønsker et sted, hvor du kan spise en lækker frokost, en god aftensmad eller måske få en skøn cocktail på de sene timer. Hos Café Visa vil de gerne glæde de kulinariske sanser, både når du skal have slukket tørsten og have stillet sulten. På menukortet findes der noget for enhver smag, så hvad end du er kræsen eller ønsker et sted, hvor hele familien kan spise, kan I roligt vælge at besøge Café Visa. Personalet sørger for at give dig den bedste oplevelse, når du besøger caféen.

Derudover er deres drinks priser helt sikkert noget, hvor en studerende kan følge med. Du kan endda få en Long Island Ice Tea for under 60 kroner, hvilket ellers normalt er en dyr drink. Derfor kan du nemt og forholdsvis billigt få en god brandert på, eller få et par gode cocktails, uden at det skal ruinere din bankkonto. Derudover finder du en masse andre velkendte drinks på menukortet, eksempelvis strawberry daiquiri, pina colada, cosmopolitan, mojito, sex on the beach og meget. Hvad end du er til, skal du nok finde noget på menukortet, som falder i din smag. Deres lounge er et oplagt sted for dig som studerende at besøge, hvis du vil have en hyggelig tur i byen. Idet priserne også er studievenlige er der helt klart tale om en winwin, hvis du og vennerne vælger at besøge Café Visa, næste gang I skal have nogle gode drinks.

Som studerende i Aalborg kan du med fordel besøge Café Visa, næste gang du enten skal ud og have noget lækkert café mad eller hvis du ønsker nogle gode drinks med vennerne til en god pris.
Adresse

J. F. Kennedy Plads 1
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 13 13 96
Email: mail@cafevisa.dk


ÅbningstiderAlle dage: 11.00 – 23.00
Website

Cafe Visa's websiteCafe Visa