Lillian Anyayo - Hair & Make-up Artist

Lillian Anyayo - Hair & Make-up Artist


Lillian Anyayo Hair Make-Up & Beauty er en Aalborgensisk frisørsalon, som befinder sig i hjertet af Aalborg, hvor rådgivning og vejledning er i fokus. Her skabes dit eget og personlige look som passer perfekt til dig. Derudover har Lillian Anyayo specialiseret sig i make-up og styling som giver hende den ekstra passion for at vejlede og give dig den styling som passer præcis til dig.

I salonen forhandles kendte brands som, EVO,  HH simonsen, Bare Minerals, og Oganics system og hår til at lave extentions.

Du kan bestille tid online her - nemt og enkelt!

Lillian Anyayo ejer af salonen:
Jeg har 15 års erfaring med frisørfaget og er uddannet hos Art Of Hair i Aalborg. Jeg elsker at arbejde med hår, make-up & Styling. At kunne give mine kunder en behandling udover det sædvanlige er min fornemmeste opgave.

En kunde fra Facebook udtaler:
”Lillian Anyayo er en kreativ ildsjæl - en fantastiskfrisør og makeup artist, som har været alle mine penge værd !

Jeg har været kunde hos Lillian siden hendes tid hos en anden frisørsalon i 2009. Da hun blev selvstændig flyttede jeg med. Jeg giver Lillian Anyayo mine bedste anbefalinger.”

Studenterguiden.dk kan på det varmeste anbefale Lillian Anyayo  - uanset om det er en komplet makeover eller du bare ønsker en ny stil eller inspiration. Kombinationen af frisørfaget, og dens store kompentance inden for make-up og styling gør, at du kan se frem til en helt unik oplevelse. Priserne er meget fornuftige, så selv på et SU-budget kan du tillade dig denne luksus!

Herunder kan du se en lang række af de lækre behandlinger:


Studenterrabatter

Lillian Anyayo - Hair Makeup & Beauty fejrer 2 års fødselsdag i november. Som tak for støtten giver hun 30% på klipninger, farvninger, extentions, tandblegnig og permanent hele måneden ud. Så skynd jer ind og book en tid.


Psssttt… De har åben hver lørdag i november og december.


 
Adresse

Jomfru Ane Gade 14, 1.sal
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon:2892 5055
E-mail:


Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 10:00 – 18:30
Onsdag: 10:00 – 20:00
Torsdag: 10:00 – 20:00
Fredag: 10:00 – 18:30
Lørdag: Efter aftale


Website

Lillian Anyayo - Hair & Make-up Artist's websiteLillian Anyayo - Hair & Make-up Artist
Lillian Anyayo - Hair & Make-up Artist
Lillian Anyayo - Hair & Make-up Artist
Lillian Anyayo - Hair & Make-up Artist