Eclore

Eclore


Eclore er en af de frisører i Aalborg, der går meget op i sundhed. Derved sikres din, frisørernes og naturens fortsatte velbefindende. Hos Eclore er du derfor altid sikret de bedste og sundeste produkter, du kan finde på markedet. Helt konkret finder du Eclore i Aalborg på Boulevarden 32.

Eclore består af et professionelt team, der har beliggenhed i hjertet af byen. Salonen tilbyder en række forskellige behandlinger, og frisørernes største opgave er, at du får opfyldt dine ønsker, så du bliver glad for din nye frisure. Frisørerne står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken retning du skal gå med din frisure.

Hos Eclore bruger frisørerne naturbaserede produkter. Naturbaserede produkter, der bl.a. giver dig blankt og glansfuldt hår. Endvidere er det allergivenlige produkter, der bliver brugt i salonen. Ved brugen af naturbaserede produkter bidrager frisørsalonen også til, at der kommer mindre kemikalier i spildevandet.

Hvis du tager et kig på frisørsalonens hjemmeside, kan du finde en masse før - og efterbilleder, hvor du kan skabe dig et indtryk af frisørernes arbejde og blive inspireret til din næste frisure. 

Har du brug for at vide lidt mere om salonen, og tidligere kunders oplevelser, så kan du med stor følge med på Facebook. Eclore har nemlig en aktiv side på Facebook, hvor flere af de tidligere kunder har givet anmeldelser af salonen.
Adresse

Boulevarden 32
9000 Aalborg


Kontakt info

Telefon: 98 12 04 07
E-mail: klip@eclore.dk


Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag - onsdag: 09.00 - 17.30
Torsdag: 09.00 - 19.00
Fredag: 09.00 - 17.30
Lørdag: 09.00 - 14.00
Søndag: lukket


Website

Eclore's websiteEclore