Oure Højskole

Oure Højskole

Sammen med Oure Efterskole og Oure Kostgymnasium udgør Oure Højskole Skolerne i Oure Sport & Performing Art, som blev grundlagt i 1987. Oure Højskole er en moderne højskole med et tidssvarende værdigrundlag, hvor det globale verdensborgerskab dyrkes i et miljø med plads til ambitioner, fællesskab og personlig udvikling. Med et sekulært værdisæt adskilles religion, pædagogik, politik og etik. Det giver et stærkt, fælles grundlag for ligeværdigt samvær med humanismen som samlingspunkt.

Oure Højskole er skolen for livet
Her mødes mennesker på tværs af kulturelle, sociale og politiske baggrunde i et ligeværdigt samvær, hvor det fælles opstår, og hvor den enkelte udvikler sin personlighed, sin viden, sine følelser og sine kompetencer. Højskolens fællesskab skaber et netværk for livet samtidig med, at det er et springbræt til videre uddannelse og personlig udvikling. På Oure Højskole er der en ambition om at udgøre et læringsmiljø præget af kulturel kapital, lidenskab i sport og kunst og et fornøjeligt og festligt højskoleliv - skolen for livet.

Fokus på Sport & Performing Arts

Sport & Performing Arts er både oplevelses-, færdigheds-, dannelses-, og vidensfag, hvor elevens kropslige, kreative, personlige, sociale, emotionelle, intellektuelle samt kommunikative læring og udvikling er det centrale. Oure Højskole arbejder i forlængelse af den dannelsestradition, der anvender sporten og de kunstneriske fag som redskaber i dannelsesprocessen og i forhold til videnstilegnelse.

Det særegne på Oure Højskole er, at de har det, som de kalder det fagintensive linjevalg, hvor eleverne vælger én speciallinje, som de målrettet udvikler sig i. Dette lægger op til fordybelse, fokusering og vedvarende indsats. Du kan vælge at beskæftige dig med adventure- eller boardsport, outdoor cross training, fitness, fodbold, håndbold, sejlads, ski, dans, musik eller skuespil.

Dele af undervisningen foregår på tværs af linjerne. Det sker i temafag, fællestimer, til foredrag og på temadage. Alle lærere på Oure Højskole har professionel erfaring og en solid, faglig ballast inden for deres respektive undervisningsfelt.

Læs meget mere på www.oure.dk/hoejskole.

Har du spørgsmål om Oure Højskole, så tøv ikke med at kontakte dem. Deres telefon er åben mandag til fredag fra 8.00 til 15.00 på 6238 3837


Relaterede nyheder

Vil du være skuespiller? Tag et 4-ugers forberedelseskursus til skuespilskolernes optagelsesprøve

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Oure Højskole dig med mere information

Captcha

Tilmeld dig online


Adresse

Idrætsvej 1
5883 Oure


Kontakt info

Tel: 6238 3837
E-mail: lpj@oure.dk


Åbningstider

Mandag-fredag: 8.00-15.00


Uddannelser

Outdoor Cross Training

Skuepil - Oure Højskole

Musik - Oure Højskole

Boardsport

Ski - Oure


Website

Oure Højskole's websiteOure Højskole
Oure Højskole
Oure Højskole
Oure Højskole