Uddannelses institutioner i

Studenterguiden.dk har i denne kategori samlet alle de vigtigste uddannelsesinstitutioner i Aarhus. Det strækker sig fra universiteter til kursuscentre. Så skal du til at uddanne dig, eller vil du vide mere om en bestemt uddannelsesinstitution bør du kigge nærmere i Aarhus' kategori med uddannelsesinstitutioner herunder.

 

Tilføj en uddannelsesinstitution til guiden

Ønsker I at få jeres uddannelsesinstitution tilføjet på denne side? I kan få den tilføjet gratis, og I kan få en topplacering til den, såfremt I yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din uddannelsesinstitution gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.


  • Mindfulness Djursland

    Mindfulness Djursland

    Mindfulness Djursland afholder sine kurser i Mindfulness Baseret Stress Reduktion på det unikke sted: Sostrup Slot & Kloster på Norddjursland. http://www.sostrup.org/kalender/events/mbsr_foraar/   Sostrup Slot…