Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg

Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg


Gymnastik og Idrætshøjskolen ligger midt i den skønneste natur - mellem skove og søer og kun 20 minutters gang fra Viborg midtby.

Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg er en moderne højskole med faciliteter i særklasse - lige udenfor idrætshallen har højskolen bygget Nordeuropas største kunstige klatrebjerg. Klatrer du til tops, har du udsigt over Søndersø og Viborg by. Hvis du er vild med sport, så er Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg lige noget for dig. Som elev kommer du til at udfordre dig selv i takt med, at du hver dag dyrker din yndlingssport sammen med andre sportsglade mennesker.

Præsentation af Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg


Faciliteterne

* Svømmehal med varmtvandsbassin og 25-meter bassin med 6 baner * Nyt stort fitnesscenter på 1000 m2. * Udendørs klatrebjerg - Nordeuropas største! * Indendørs klatrevæg - en af Danmarks største! * 2 Idrætshaller til alle slags boldspil * Gymnastik- og bevægelsessal med spejle * Springsal med grav, fiberbane, bungyrig og alle moderne springredskaber * Nyt topmoderne athletikstadion * Fuld udstyrspakke til kajakpolo * Danmarks eneste indendørs fos * Danmarks eneste højskole-dykkercenter. (SSI Divecenter) * Bådhus med 15 kanoer og 30 havkajakker * Udendørs beachvolleybaner * 200 meter til Søndersø. 100 meter til skoven! * Værksteder til arbejde med filt, maling, træ etc. * Musik- og videolokale * Computerlokale og trådløst net på værelserne

Kostpolitik

Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg fører en kostpolitik, hvor målsætningen er en sund og varieret kost. Udgangspunktet er, at kosten er essentiel for optimal fysisk og mental præstation. Alle råvarer i madlavningen er af højeste kvalitet og oftes dansk produceret - brød, marmelader og müsli fremstiller højskolen selv.

Lange kurser

På Gymnastik og Idrætshøjskolens lange kurser kan du vælge mellem et stort udbud af forskellige idrætslinjer, international linje og politiskoleforberedelse, hvor højskolen i samarbejde med Politigården i Viborg forbereder dig til optagelsesprøven på Politiskolen.

Korte kurser

Gymnastik- og Idrætshøjskolen ved Viborg tilbyder hver sommer en række ugekurser for familier, unge og ældre. klik her eller på billedet nedenfor for at hente sommerbrochuren i pdf-format


Livstilsændring - en ny linje

På Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg har oprettet en ny spændende linje, hvor der er fokus på at erstatte gamle og usunde vaner med nye sundere vaner. På linjen er der plads til alle, uanset hvilket niveau du befinder dig på.

Hvis du vælger denne linje, vil du få fag som 
- Mentaltræning og hjernegymnastik
- Kroppen er en maskine
- Motion og fysik
- Kost

Du kan læse meget mere om linjens indhold på deres webside. Udover fagene, så er en del af fundamentet for linjen det sociale fælleskab blandt eleverne. Dette fungerer som en stor motivationsfaktor for eleverne, der vælger denne linje.
Adresse

Vinkelvej 32
8800 Viborg


Kontakt info

Telefon: 86 67 20 11
E-mail: info@viborgih.dk


Uddannelser

Fitnessinstruktør

Ski

Dykker

Livredning

Kystlivredning

Triatlon

Springgymnastik (instruktøruddannelsen)

Rytmisk gymnastik

Politiuddannelsen


Website

Website


Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg