Politiuddannelsen

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav Uddannelsesinstitution
Hele Danmark Ingen SU eller løn Højskolekurser Ingen Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg
By Hele Danmark
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Højskolekurser
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg
Politiuddannelsen

Vil du gerne være politimand? Eller er du lidt i tvivl og vil måske godt lige teste et par ting eller to af? Her er muligheden for at komme på et forberedende kursus, så du ved hvad du går ind til. Du får 18 uger med fuld knald på styrke- og konditionstræning, kompetent undervisning i dansk, matematik og samfundsfag og praktik hos Viborg Politi.
Så er du klædt godt på til at søge ind på politiskolen!


Undervejs møder du tidligere elever fra Gymnastik- og Idrætshøjskolen, som er i gang med eller har gennemgået politiuddannelsen.


Politiet har brug for mennesker med initiativ og overskud. Meget af det at være en politimand ligger i personligheden, hvor det er vigtigt man kan være tålmodig og psykisk stabil, da man ofte bliver udsat for nogle ubehagelige mennesker. De kvalifikationer får du stimuleret under højskoleopholdet.


Kurset kører parallelt og sammen med højskolens andre lange kurser. Det betyder, at du er sammen med de andre elever i nogle af idrætsfagene og de øvrige fag. Du deltager også i rejsen til Norge, der finder sted i uge 11 (forår) og 38 (efterår).


Når du er færdig med forberedelseskurset har du mulighed for at fortsætte på de almindelige højskolekurser, der slutter henholdsvis juni og december.Jobmuligheder

Kvalifikation til uddannelsen til politimand.