NEXT Uddannelse København

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Adgangskrav
København SU berettiget Erhvervsuddannelser, Ungdomsuddannelser Folkeskole
By København
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser, Ungdomsuddannelser
Adgangskrav Folkeskole
NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København tilbyder ca. 40 forskellige erhvervsuddannelser, 10 eux-uddannelser, htx, hhx, stx og hf, samt fem forskellige 10.klasse-retninger fordelt på 12 adresser i Storkøbenhavn.


Det kan være du er interesseret i at tage en erhvervsuddannelse, f.eks. som brolægger, tømrer, kosmetiker, webudvikler, procesoperatør eller én af de mere end 30 andre muligheder. Det kan også være, at du drømmer om at få en studenterhue sammen med svendebrevet på eux-uddannelserne. Hvis du bedst kan se dig selv tage en gymnasial uddannelse, tilbyder NEXT fire forskellige gymnasieuddannelser fordelt på seks forskellige gymnasier, der hver især har en skarp faglig profil.


Uanset om du er interesseret i at tage en erhvervsrettet eller gymnasial uddannelse, er vild med medier, design, teknologi eller naturvidenskab, eller gerne vil bruge dine hænder, kan du helt sikkert finde en uddannelse på NEXT, der passer til dig.


NEXT Uddannelse København har fokus på at tænke og agere bæredygtigt. Det er derudover centralt for NEXT at opretholde et godt studiemiljø, hvor åbenhed, ligeværd og respekt er i højsædet.


Kontaktinformationer til Uddannelsesrådgivningen på NEXT.


Tlf.: 33880300


Mandag-onsdag: 9.00-15.00. Torsdag og fredag: 9.00-14.00.


Læs mere på nextkbh.dk.