Sushi Insu og Thai

Sushi Insu og Thai


INSU har i flere år forkælet smagsløg og bragt sanselige smagsoplevelser i form af sushi!

Siden begyndelsen har INSU sat en stor ære i at sætte kunder i centrum. Som værende en af de første take away restauranter i Odense, der specialiserede sig i sushi, har der været stort pres på at levere retter af den højeste kvaltiet.

Bestil din thailandske sushi her

Der bliver lagt meget arbejde og kærlighed i de velsmagende sushiruller, som bliver til på basis af udelukkende fersk kød og friske råvarer der to gange om ugen kommer hertil hele vejen fra Thailand.

Der gås aldrig på kompromis med nogle af disse ting – Altid fersk kød, og kun de bedste råvarer, som dygtige kokke på bedste vis sammensætter og bringer dig en uforglemmelig smagsoplevelse.

Kokken som tilbereder maden, er direkte fra Thailand, så det ikke bare er sushi, men ægte thailandsk sushi. Hun har tidligere haft egen restaurant i Thailand og arbejdet som kok for den thailandske regering. Så du får virkelig en smagoplevelse der er de højeste spidser i landet værd.

Ikke uden grund er Sushi INSU en af de mest populære take-away spisesteder i Odense. Husk du kan også få bragt maden ud, hvis du er lidt doven i dag.

Smag på INSU's sushi og få dine smagsløg i en anden verden

 


Studenterrabatter

Download den nye app og spar alle dage 15% rabat


Relaterede rabatter

INSU studierabat - lækker sushi med studierabat!Adresse

Hjallesevej12
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 6610 1202
E-mail: info@insu.dk


Åbningstider

Søndag - torsdag: 16.00 - 21.00
Fredag og lørdag: 16.00 - 21.30

 


Website

Insu Sushi's WebsiteSushi Insu og Thai
Sushi Insu og Thai
Sushi Insu og Thai
Sushi Insu og Thai