INSU studierabat - lækker sushi med studierabat!

INSU studierabat - lækker sushi med studierabat!

Ønsker du at få en omgang lækker sushi til gode priser? Så kan du bestille sushi online hos INSU! Her kan du nemlig opnå en fordelagtig studierabat på hele 10%, når du bestiller online som studerende. Hos INSU finder du både sushi og thai mad af lækker og høj kvalitet. Her får du både lækre råvarer og godt håndværk, når du vælger at bestille mad hos INSU.


 


INSU har i flere år forkælet smagsløg og bragt sanselige smagsoplevelser i form af sushi! De har både lækker mad, hurtig levering, online bestilling samt god service. Derudover har de, som tidligere nævnt, en fordelagtig studierabat på hele 10% når du bestiller online. Hvad mere kunne man ønske sig?


 


På menukortet finder du både sushi og thai mad. Her finder du klassikere som sushi med laks, maguro tun, avocado samt store rejer. Hvis dette lyder som noget for dig, så tjek deres menukort ud her.


 


Rabatter hos INSU


Udover den fordelagtige studierabat på 10%, findes der også andre rabatter hos INSU, som du kan finde. Der er nemlig fornuftige priser på deres frokost menu fredag og lørdag mellem 12 - 15, hvor du kan få frokost til blot 99 kroner. Derudover gives der 20% på 4 menuer til 2 personer hver mandag og tirsdag. Der er derfor flere forskellige rabatter at finde hos INSU, som er værd at tjekke ud, hvis du ønsker at få en lækker omgang sushi i god kvalitet til gode priser.


 


Få en lækker omgang sushi til gode priser


Hvis du leder efter noget du kan lave i Odense og hyggelige ting du kan foretage dig i byen, så er et oplagt valg at tage et smut ud og få en lækker omgang sushi som take away. Sushi INSU er værd at opleve, og du kan nemt tage det med som take away på en picnic tur, hvis du søger ting, som du kan lave i Odense centrum. Hvis du derimod hellere ønsker at spise i restauranten, så er dette helt sikkert også en mulighed, hvis du ikke ønsker at få din mad som take away. I restauranten tager imod dig med åbne arme, og sørger for at servere et måltid for dig, som får dig til at smile, blive mæt - og bestille hos dem igen en anden gang. Lyder det som noget, du skal teste? Så bestil bord allerede i dag.


 


Ønsker du at tjekke ud, hvilke slags sushi du kan få hos INSU, er det selvfølgelig fuldstændig gratis at tjekke deres hjemmeside ud. Du finder deres åbningstider, menukort, kontaktoplysninger og meget mere på deres hjemmeside her.

Bestil INSU studierabat - lækker sushi med studierabat! her

Studenterguiden.dk har anmeldt Sushi Insu og Thai - du kan læse vores anmeldelse her

Udbyder