Take-away i

Odense har mange gode take-away restaurationer, hvor du til rimelige priser kan få et godt måltid mad med hjem. Fra disse steder kan du bestille sushi, pizza, sandwich, pasta, grill-mad, thai-mad og andre lignende retter - lige til at tage med på farten eller hjem i stuen. Nogle af disse take-away steder, i denne sektion, bringer din mad ud, hvis du bestiller for et minimumsbeløb, men absolut ikke alle, så kig dig for hvis du ikke vil ud efter maden.

 

Tilføj dit take-away spisested

Ønsker du at få dit take-away spisested tilføjet på denne side? Du kan få den tilføjet gratis, såfremt den er relevant for siden, og du kan få en topplacering, såfremt du også yder et bidrag til den forsatte udvikling af Studenterguiden.dk, som er en gratis service for de unge og studerende i Danmark. Over 70.000 unge og studerende bruger denne side, hver måned.

Tilføj din take-away gratis her eller kontakt os på telefon 44 40 81 78 (hverdage 09.00 - 17.00) / e-mail salg@studenterguiden.dk.

Tilføj din take-away gratis online her

  • In & Out - Pizza 'n shawarma house

    In & Out - Pizza 'n shawarma house

    Uanset om det er de sene eftermiddagstimer eller nattetimer i Odense centrum, så skal man have stillet sulten hos In & Out Pizza n' Sharwarma House. De har gjort sig specielt i de italienske retter, og alt er hjemmelavet. Lige fra brødet til kødet der bruges i deres burgere. Alphan står altid klar med et smil og en anbefaling af ret, hvis beslutningen kan være…

  • Bagelboden

    Bagelboden

    Er du til sprøde bagels fyldt med det friskeste fyld, og serveret med et smil er Bagelboden i Vestergade 63 det helt oplagte valg. Du finder også et stort udvalg af sandwiches, salater, økologisk kaffe, the og ikke mindst saft. Bagelboden er hurtigt blevet kendt i Odense som en af de bedste bagelshops i Odense. Dette er uden tvivl på grund af deres høje…